usp1
usp2
usp3

Milwaukee 4932471420 Werkhandschoenen - Snijklasse 3 - 8/M ( )

Milwaukee 4932471420 Werkhandschoenen - Snijklasse 3 - 8/M ( )
12,99
12,39

Verwachte leverdatum

29-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de stevigheid van Milwaukee Werkhandschoenen - Snijklasse 3 voor de professional

   Als je op zoek bent naar werkhandschoenen die zowel betrouwbaar als comfortabel zijn, dan zijn de Milwaukee Werkhandschoenen - Snijklasse 3 in maat M een uitstekende keuze voor jou. Deze allround werkhandschoenen, uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, bieden je de bescherming die je nodig hebt bij diverse werkzaamheden.

   Milwaukee, bekend om zijn hoogwaardige gereedschap en accessoires, heeft met deze werkhandschoenen een product op de markt gebracht dat speciaal ontworpen is om jouw handen te beschermen tegen snijwonden. De handschoenen voldoen aan snijklasse 3, wat betekent dat ze een goede weerstand bieden tegen snijden bij werkzaamheden waarbij dit risico aanwezig is.

   De maat M van deze werkhandschoenen sluit goed aan op je handen, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid behoudt tijdens het klussen. Dit maakt ze ideaal voor de professional die precisie en bescherming hoog in het vaandel heeft staan.

   Kortom, met de Milwaukee Werkhandschoenen - Snijklasse 3 in maat M kies je voor een combinatie van comfort, stijl en veiligheid. Zo ga je elke klus met een gerust hart en goed beschermd tegemoet.

   Maat

   M

   Kleurnaam

   Zwart

   Type handschoen

   Allround

   Maat Fashion

   M

   EAN

   4058546290481

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.