usp1
usp2
usp3

Milwaukee M12 IR-0 (3/8") 12V Li-Ion accu ratelsleutel body

Milwaukee M12 IR-0 (3/8") 12V Li-Ion accu ratelsleutel body-image
Milwaukee M12 IR-0 (3/8") 12V Li-Ion accu ratelsleutel body-image
Milwaukee M12 IR-0 (3/8") 12V Li-Ion accu ratelsleutel body-image
Milwaukee M12 IR-0 (3/8") 12V Li-Ion accu ratelsleutel body-image
Milwaukee M12 IR-0 (3/8") 12V Li-Ion accu ratelsleutel body-image
138,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Ontdek de Milwaukee M12 IR-0 accu ratel: klein maar krachtig
   Maak kennis met je nieuwe beste vriend in de werkplaats: de Milwaukee M12 IR-0 (3/8") 12V Li-Ion accu ratelsleutel. Dit handige hulpmiddel combineert het beste van twee werelden: ongekende kracht in een compact design. Met een indrukwekkend aandraaimoment van maximaal 47 Newton en een onbelast toerental van 250 omwentelingen per minuut staat deze ratelsleutel garant voor topkwaliteit en efficiëntie. Het M12 accuplatform voorziet deze topper van 12 volt aan energie, perfect voor elke klus. En zeg maar gedag tegen werken in het halfduister, dankzij de ingebouwde LED-verlichting heb je altijd perfect zicht op je werkstuk. Of je nu sleutelt in krappe hoeken of brede oppervlakken, de vierkante aansluiting zorgt voor optimaal gebruiksgemak. En laten we het robuuste ontwerp niet vergeten: gebouwd om de duurzaamheid van een luchtgereedschap te evenaren, is deze escu ratel ontworpen om elke uitdaging aan te gaan.

   Veiligheid en duurzaamheid voorop: jouw zekerheid
   Je wilt je geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid en levensduur van je gereedschap. Dat snappen we. Daarom is de Milwaukee M12 IR-0 uitgerust met REDLINK™ overbelastingsbeveiligingselektronica, die zowel in de machine als in de accu verwerkt zit, voor ongeëvenaarde duurzaamheid. Pluspunt: elke accucel wordt individueel bewaakt om zowel de werkduur als de levensduur van je gereedschap te optimaliseren. Wat dit in de praktijk betekent? Je kunt vertrouwen op een gereedschap dat bestand is tegen intensief gebruik en extreme omstandigheden. De REDLITHIUM-ION™ accu tilt dit nog een niveau hoger, met een werkduur die twee keer zo lang is als die van standaard lithium-ion technologieën, en betere prestaties bij temperaturen tot wel -20°C. Kortom, jouw gereedschap is klaar om elke klus met je aan te gaan, onder alle omstandigheden.

   Bestel slim, werk met plezier
   Kies je voor de Milwaukee M12 IR-0 accu ratelsleutel, dan kies je voor een slimme investering. Niet alleen omdat je een topgereedschap in huis haalt dat elke klus lichter maakt, maar ook omdat je profiteert van de voordelen van onze webshop. Snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. En dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, en meer. Maar het stopt niet bij onze producten. Wij staan bekend om onze scherpe prijzen en vriendelijke service. Als je vragen hebt, staan we voor je klaar. Want jouw tevredenheid en plezier in het werk staan bij ons centraal. Is het niet heerlijk om te weten dat je altijd op ons kunt rekenen voor advies, kwaliteit en een glimlach?

   Accu platform

   M12

   Voltage

   12

   Ingebouwde verlichting

   Ja

   Aansluiting

   Vierkant

   Werkt op

   Accu

   Aandraaimoment maximaal

   47 N

   Artikelnummer

   76939

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.