usp1
usp2
usp3

Milwaukee M18 BLHPT-0C 18V Li-Ion accu persgereedschap body - 110x108mm - koolborstelloos

Milwaukee M18 BLHPT-0C 18V Li-Ion accu persgereedschap body - 110x108mm - koolborstelloos-image
adviesprijs
2.061,00
1.805,99

Verwachte leverdatum

06-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   De kickstart voor elk project: Milwaukee M18 BLHPT-0C Accu perstang
   Ben je klaar om je kluservaring naar een hoger niveau te tillen? Dat doe je met de robuuste Milwaukee M18 BLHPT-0C, de persgereedschap body die jouw werk lichter en efficiënter maakt. Dit pareltje op 18V Li-Ion accu, bekend om zijn koolborstelloze motor, tilt snelheid en duurzaamheid naar nieuwe hoogtes. Voel de kracht van 32 Newtown perskracht, terwijl je geniet van het gemak van éénhandsbediening en lastige plekjes moeiteloos bereikt. De FORCE LOGIC™ technologie verzekert niet alleen tot 10% snellere verbindingen maar geeft je ook 20% meer werkduur, allemaal verpakt in het meest compacte ontwerp. Vergeet de zorgen over verspilde tijd of onafgemaakte klussen door onvoldoende geladen accu's; dankzij de unieke accu-toolcommunicatie start je persproces pas bij een volledig geladen accu. En met een levenscyclus van 40000 perscycli, ben je verzekerd van betrouwbaarheid op de lange termijn.

   Veiligheid en duurzaamheid in één krachtige tool
   Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand met de Milwaukee M18 BLHPT-0C. De ingebouwde REDLINK™ overbelastingsbeveiligingselektronica waakt over je machine én accu, waarbij zowel de kracht als de werkduur van de tool geoptimaliseerd worden. Duik in de consistentie van de werkprestaties, dankzij de REDLITHIUM™ accu die superioriteit in accuconstructie en elektronica toont, zelfs wanneer je projecten vragen om het uiterste. De geïntegreerde LED-verlichting en de brandstofmeter houden je werkplek verlicht en je voortgang inzichtelijk. En met de FORCE LOGIC™ lange levensduur ben je niet alleen verzekerd van een tool die tot 40000 cycli meegaat zonder kalibratie, maar ook van een duidelijk service-interval, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Werk zorgeloos, veilig en efficiënt met de M18 BLHPT-0C.

   Waarom dit de tool is die je niet mag missen
   Dit krachtige stukje techniek brengt niet alleen efficiëntie in je werk, het tilt je gehele kluservaring naar een hoger niveau. Waarom zou je kiezen voor onze webshop? Het is eenvoudig: wij bieden je niet alleen een gigantisch assortiment aan gereedschap, maar ook de scherpste prijzen. En dat terwijl je geniet van onze vriendelijke service en snelle levering. Je nieuwe Milwaukee M18 BLHPT-0C wacht op je, klaar om elk project aan te pakken dat je in gedachten hebt. Beschouw het als jouw persoonlijke garantie op kwaliteit en betrouwbaarheid, verpakt in een service die begrijpt wat jij als klusser nodig hebt. Transformeer je werk vandaag nog met een tool die niet alleen belooft, maar ook presteert.

   Accu platform

   M18

   Perskracht newton

   32 N

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Pijpdiameter

   63 mm

   Pers capaciteit in kunststof

   110 mm

   Pers capaciteit in metaal

   108 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Werkt op

   Accu

   Perscycli

   40000

   Voltage

   18

   EAN

   4058546344252

   Artikelnummer

   331738


   Transportkoffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.