usp1
usp2
usp3

Milwaukee M18 FHX-0X Set 18V Li-ion Accu SDS-plus boorhamer body in HD Box + 5Ah accu

-image

Uitvoering

413,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de Milwaukee M18 FHX-0X Set Accu combihamer
   Stel je voor: een boorhamer die kracht, precisie en flexibiliteit combineert in één machine. Maak kennis met de Milwaukee M18 FHX-0X Set, een 18V Li-ion accu SDS-plus boorhamer die jouw bouw- of renovatieprojecten naar een hoger niveau tilt. Met een amperage van 5Ah en een batterijtechnologie van li-ion, biedt deze tool niet alleen langdurige prestaties maar garandeert ook krachtige prestaties met elke lading. Aansluitend op het M18 accuplatform, biedt deze boorhamer met een boorcapaciteit van 26 mm in beton, 13 mm in metaal en 28 mm in hout, de veelzijdigheid die je nodig hebt voor diverse projecten. Het levert een indrukwekkende 4800 slagen per minuut, met een slagkracht van 2,5 joule, waardoor je door de zwaarste materialen kunt boren zonder in te leveren op precisie. Geleverd in een stevige HD Box, inclusief één krachtige 5ah accu, belooft de Milwaukee M18 FHX-0X Set een betrouwbare partner te zijn op elke bouwplaats.

   Duurzaamheid en veiligheid hand in hand
   Een van de grootste zorgen bij het werken met krachtig gereedschap is veiligheid. De Milwaukee M18 FHX-0X Set is ontworpen met het oog op zowel gebruiksveiligheid als duurzaamheid. Zijn robuuste constructie verzekert je ervan dat deze boorhamer bestand is tegen de meest uitdagende werkomstandigheden. De toegepaste SDS-plus aansluiting niet alleen maakt het wisselen van boren snel en eenvoudig, maar zorgt ook voor een veilige vergrendeling van de boor, waardoor het risico op ongelukken vermindert. Dankzij de li-ion technologie geniet je van een langere levensduur van de accu zonder geheugeneffect, wat betekent dat je op volle kracht kunt blijven boren, slag na slag. Dit vermogen om consistent hoge prestaties te leveren, gecombineerd met een doordachte constructie, maakt de Milwaukee M18 FHX-0X Set een betrouwbare aanvulling op je gereedschapskist.

   Waarom dit gereedschap een must-have is voor jou
   Gereedschap dat kracht met precisie combineert, is onmisbaar voor elke serieuze klusser of professional. De Milwaukee M18 FHX-0X Set staat klaar om je verwachtingen te overtreffen. Door te kiezen voor onze webshop, geniet je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een vriendelijke service die net zo betrouwbaar is als het gereedschap dat we aanbieden. Met snelle levering hoef je nooit lang te wachten voordat je aan de slag kunt gaan met jouw nieuwe boorhamer. Bovendien garandeert ons groot assortiment dat je altijd vindt wat je zoekt. Investeren in de Milwaukee M18 FHX-0X Set via onze webshop betekent investeren in kwaliteit, service en de zekerheid dat elke klus een succes wordt.

   Accu platform

   M18

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Boorcapaciteit beton

   26 mm

   Aantal slagen

   4800 rpm

   Amperage

   5

   Boorcapaciteit hout

   28 mm

   Aansluiting

   SDS-Plus

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   1

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Slagkracht

   2.5 J

   Voltage

   18

   Artikelnummer

   400948

   1x Milwaukee Milwaukee M18 FHX-0X Boorhamer
   1x Milwaukee HD Box
   1x Milwaukee M18 B5 Accu

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.