usp1
usp2
usp3

Mobicool MP24 koelbox - 26L

Mobicool MP24 koelbox - 26L
Korting
29,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Je nieuwe maatje voor onderweg: de Mobicool MP24 Koelbox
      Trek je er graag op uit naar het strand of de ongerepte natuur? Dan is de Mobicool MP24 Koelbox - 26L jouw nieuwe beste vriend. Deze lichtgewicht koelbox is niet alleen makkelijk te tillen dankzij het ergonomische handvat, maar zegt ook vaarwel tegen elektriciteit. Met een robuuste constructie die speciaal is ontworpen voor de buitengebruiker, kun je rekenen op betrouwbaarheid waar je ook bent. Met ruimte voor maar liefst 46 blikjes of vijf 1,5 liter flessen, heb je altijd voldoende koude drankjes bij de hand. De koelbox is speciaal ontworpen om staande flessen probleemloos te herbergen en dankzij de hoogwaardige isolatie blijft alles lekker koel. De draagbeugel is niet alleen makkelijk in gebruik, maar helpt ook het deksel veilig op zijn plaats te houden. Kortom, de MP24 biedt alles wat je nodig hebt voor een dagje uit in de natuur met koele drankjes binnen handbereik.

      Zorgeloos genieten met een koelbox die staat voor duurzaamheid en betrouwbaarheid
      De Mobicool MP24 Koelbox - 26L is niet zomaar een koelbox. Het is een toonbeeld van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een robuuste constructie gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, kan deze koelbox zeker tegen een stootje. Het maakt niet uit of je nu een dagje naar het strand plant of een avontuurlijke hike door de bergen - deze koelbox blijft je trouw. De hoogwaardige isolatie zorgt er niet alleen voor dat je drankjes koel blijven, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van het product. Je investeert in een koelbox die jaren meegaat en dat zonder enige vorm van elektriciteit te gebruiken. Zo draag je ook nog eens bij aan een groenere planeet.

      Waarom de Mobicool MP24 Koelbox - 26L bestellen bij ons een koel idee is
      Bij ons snappen we wat je nodig hebt. Snelle levering? Check. Een assortiment waar je u tegen zegt? Dubbelcheck. De Mobicool MP24 Koelbox - 26L bestel je bij ons niet alleen tegen scherpe prijzen, maar we garanderen ook dat je bestelling voor je het weet bij je op de stoep staat. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuze, zodat je met een gerust hart jouw volgende avontuur tegemoet kunt gaan. Kies voor het gemak, de kwaliteit en de service waar je op kunt bouwen. Jouw volgende uitje wordt gegarandeerd een succes met de Mobicool MP24 koelbox - en wij staan klaar om dat voor je te regelen!

      EAN

      4015704290899

      Artikelnummer

      315953

      Volume (product)

      26 l

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.