usp1
usp2
usp3

Multizaag MZ78 Multitool zaagblad - Universeel - Bimetaal - 50 mm

Multizaag MZ78 Multitool zaagblad - Universeel - Bimetaal - 50 mm-image
8,59

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Multizaag MZ78 multitoolzaagblad: een veelzijdige keuze voor jouw multitool

      Ontdek de Multizaag MZ78, het multitoolzaagblad dat je gereedschapskist op een nieuwe manier zal vullen. Multizaag staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige zaagbladen en de MZ78 zet deze traditie voort met zijn bimetalen samenstelling en universele toepasbaarheid. Met een lengte van 50 millimeter en een breedte van 35 millimeter, is dit zaagblad perfect uitgerust voor zowel fijne als grove zaagklussen. Geschikt voor het snijden van een breed scala aan materialen, zoals hout, plastic, metaal tot 2 mm, koper- en aluminiumbuizen, laat de MZ78 zien dat het een ware alleskunner is binnen de multitoolzaagbladen.

      Veiligheid, gebruik en compatibiliteit op zijn best

      De Multizaag MZ78 maakt niet alleen indruk met zijn veelzijdigheid, maar ook met zijn gebruikersgemak en veiligheidsaspecten. De supercut aansluiting zorgt voor een naadloze en veilige verbinding met je multitool, waardoor het zaagblad stevig op zijn plaats blijft tijdens je werkzaamheden. Geschikt voor machines van topmerken zoals Fein en Festool, biedt dit zaagblad een flexibele oplossing voor zowel hobbyklussers als professionals. Het is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor uiteenlopende zaagklussen.

      Waarom kiezen voor Multizaag MZ78 bij Gereedschapcentrum?

      Kies voor de Multizaag MZ78 en verrijk je gereedschapcollectie met een zaagblad dat staat voor kwaliteit, veelzijdigheid en veiligheid. Bij Gereedschapcentrum vinden we het belangrijk dat je niet alleen de beste producten in handen krijgt, maar ook de service die hierbij hoort. Of je nu online shopt of in onze showroom langskomt, wij zorgen ervoor dat je het juiste advies en de juiste tools ontvangt voor jouw project. Met een groot assortiment, scherpe prijzen, snelle levering en gratis professioneel advies, is Gereedschapcentrum jouw startpunt voor elke klus. Ontdek de mogelijkheden en ga voor de beste kwaliteit met de Multizaag MZ78.

      Aansluiting

      Supercut

      Breedte zaagblad

      35 mm

      Lengte zaagbladen

      50

      Geschikt voor materiaal

      Universeel

      Is het een set?

      Nee

      Invaldiepte

      50 mm

      EAN

      7434015987965

      Artikelnummer

      316383

      Breed inzetbaar door Bi-metaal-vertanding, zaagt hout tot 50 mm,kunststof, plaatmateriaal, metaal tot 2 mm, koper-resp. aluminiumbuizen en profielen.

      Geschikt voor de volgende machines:
      Fein FSC2.0Q
      Fein FSN400E
      Festool OS400
      Fein FSC1.7Q

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.