Klik hier voor al onze acties.

Kabelschoen

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd
... meer info

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jou geschikte Kabelschoen verkrijgbaar is. In de categorie Kabelschoen kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Brüder Mannesmann. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Kabelschoen kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Kabelschoen. Bestel je jouw Kabelschoen op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals achteraf betalen, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen jou graag!

1 product

per pagina
 1. Brüder Mannesmann 208-2 175-delige Kabelschoen assortiment
  Brüder Mannesmann 208-2 175-delige Kabelschoen assortiment

  Bijzondere kenmerken

  Assortiment van 175 geïsoleerde kabelschoenen (gaffel en ringoog) en doorverbinders (rood/blauw/geel).
  Voor draad tot 2,5mm2 doorsnede.
  Overzichtelijk verpakt in 18-vaks bewaardoos.

  21,69 17,93
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina

Kabelschoen van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Kabelschoen zijn:

Kabelschoen online kopen

Wil jij snel en eenvoudig een Kabelschoen online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Kabelschoen bestellen. Heb je vragen over een Kabelschoen of heb je andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen jou graag!