usp1
usp2
usp3

Prijs

    Laat nog 2 zien

Thermokleding

Even serieus, thermokleding is echt niet alleen voor die extreme poolreizigers of de ijsberen onder ons. Stel je voor: jij, klappertandend op een steiger of in een tochtige schuur, omdat je dacht dat een flinke trui wel genoeg zou zijn tegen de koude. Fout gedacht! Gelukkig hebben wij bij Gereedschapcentrum precies wat je nodig hebt om die barre koudeklussen toch warm en toasty door te komen - thermokleding! Om je een warm hart onder de riem te steken, verwijzen we je graag door naar alle mogelijke oplossingen tegen de kou in de categorie pbm. Denk eraan, ook in de bouw kunnen we de elementen te slim af zijn. Met de juiste thermokleding draai je je hand niet meer om voor een winterklus.

Totaal niet koud gekregen

Zeg ‘hallo’ tegen je nieuwe beste vriend tijdens de koude dagen: thermokleding. Het spul is magisch: het houdt je niet alleen warm, maar zorgt er ook voor dat zweet sneller verdwijnt dan je "brrr" kunt zeggen. En nee, niet alle thermokleding is hetzelfde. Er is van die hele dikke waarin je je een Michelin-mannetje voelt, maar ook super slanke uitvoeringen die je moeiteloos onder je werkbroek en -shirt draagt. Neem bijvoorbeeld Herock. Hun thermokleding? Topspul. Het houdt je niet alleen warm, maar zorgt ook dat je nog steeds vlot over de bouwplaats kunt bewegen - geen onvrijwillige robotbewegingen hier. Handige tip: draag lagen. Begin met ademende, vochtregulerende thermokleding direct op je huid en bouw het uit. Zo reguleer je makkelijk jouw temperatuur, afhankelijk van je inspanningsniveau. En wist je dat de Romeinen al vormen van thermokleding droegen? Zelfs zonder moderne technologie wisten zij al hoe belangrijk het is om warm te blijven in barre omstandigheden.

Warm aanbevolen

Even de voordelen opwarmen van het shoppen van thermokleding bij Gereedschapcentrum: ten eerste, je zit niet meer dagenlang te rillen op je pakketje te wachten, want snelle levering is bij ons standaard. En ten tweede, scherpe prijzen - want waarom zou je meer betalen om warm te blijven? Bij ons vind je echt een berg aan keuzes als het gaat om Thermokleding, van de basislaag tot alles wat daarna komt. Kijken, kiezen, klikken en voor je het weet sta je er warmpjes bij op je volgende klus. En als je op zoek bent naar nog meer voordeel, check dan onze Promotie-pagina. Echt, een warme deal missen is bijna net zo erg als kou lijden.