Prijs

    Laat nog 3 zien

Verwarmde jas

Als professional weet je hoe belangrijk het is om je lichaam op de juiste temperatuur te houden tijdens werkzaamheden in koude omstandigheden. Met een verwarmde jas maak je koude werkdagen een stuk aangenamer. Deze innovatieve jassen bieden je comfort en warmte, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden.

De magie van een verwarmde jas

Een verwarmde jas is niet zomaar een jas. Uitgerust met ingebouwde verwarmingselementen en aangedreven door een herlaadbare batterij, zorgt deze jas ervoor dat je lichaamswarmte behouden blijft en je warm blijft in ijzige temperaturen. De jas heeft vaak verschillende warmte-instellingen, waardoor je de temperatuur naar wens kunt aanpassen. Of je nu op een bouwplaats werkt of een buitenproject hebt in de wintermaanden, een verwarmde jas is je beste vriend. En een klein weetje: de technologie die in deze jassen wordt gebruikt, is geïnspireerd op die van verwarmde autostoelen!

Hoe benut je de kracht van de verwarmde jas?

Om optimaal gebruik te maken van je verwarmde jas, is het belangrijk om deze op de juiste manier te dragen en te onderhouden. Zorg ervoor dat de jas goed aansluit op je lichaam om maximale warmte te behouden. De ingebouwde batterij moet regelmatig worden opgeladen voor consistentie in verwarming. Meestal zijn de batterijen van deze jassen ontworpen om je voor een lange werkdag van warmte te voorzien. Controleer regelmatig de bedrading en verwarmingselementen om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat zijn. En hoewel de jas is ontworpen voor koude omstandigheden, is het raadzaam deze niet in extreme regen of sneeuw te dragen zonder een waterdichte laag eroverheen.

Waarom je verwarmde jas kopen bij Gereedschapcentrum?

Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dat kwaliteit en functionaliteit hand in hand gaan, vooral als het gaat om gereedschap en werkkleding. We bieden een groot online assortiment aan van verwarmde jassen, speciaal geselecteerd voor professionals zoals jij. Bovendien, dankzij onze scherpe online prijzen, krijg je waar voor je geld. We zijn er trots op dat we topmerken en de nieuwste technologieën in verwarmde jassen aanbieden. En mocht je vragen hebben of advies nodig hebben bij het kiezen van de juiste jas, dan staat ons team van experts altijd klaar om je te helpen. Bij Gereedschapcentrum is jouw comfort onze prioriteit.

56 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is