usp1
usp2
usp3

Polyfilla W205 1K Houtvulmiddel 200 ml (tube)

Polyfilla W205 1K Houtvulmiddel 200 ml (tube)-image
11,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Polyfilla pro w205 1k houtvulmiddel

   Ben je op zoek naar een houtvulmiddel dat je zowel binnen als buiten kunt gebruiken? Dan is Polyfilla Pro W205 1K Houtvulmiddel jouw ideale keuze. Dit lichtgewicht vulmiddel is direct klaar voor gebruik en perfect om kleine oneffenheden en beschadigingen in hout te vullen. Het is niet alleen een handige poriënvuller voor buiten, maar ook een effectief houtvulmiddel voor binnen.

   Wanneer je buiten aan de slag gaat, let er dan op dat je met dit vulmiddel maximaal 2 mm dik kunt uitvullen en het ongeveer 30 minuten nodig heeft om te drogen. Het is vooral geschikt voor grof porig hout, wat helpt om blaasvorming tijdens het schilderen te voorkomen. Voor binnenwerkzaamheden kun je tot 10 mm dik vullen en heeft het vulmiddel ongeveer 2 uur nodig om te drogen.

   Voor gebruik is het belangrijk dat je de tube goed kneedt. Je brengt het houtvulmiddel aan met een plamuurmes en overtollig materiaal verwijder je eenvoudig met een spons of doek. Ook kun je poriën inwassen met een spons, maar zorg ervoor dat er geen laag vulmiddel op de ondergrond achterblijft.

   Polyfilla Pro W205 1K Houtvulmiddel is geschikt voor alle houtsoorten en kan overgeschilderd worden met alle soorten acryl- en alkydverf. Bovendien is het product voorzien van KOMO-Keur nr 33355, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid garandeert. Kies voor Polyfilla Pro W205 1K Houtvulmiddel en maak je houtwerk weer als nieuw!

   EAN

   8710839114039

   Artikelnummer

   354055

   Volume (product)

   0.2 l

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.