usp1
usp2
usp3

Powerplus POWX5130 Generator - 3000W

Powerplus POWX5130 Generator - 3000W
Powerplus POWX5130 Generator - 3000W
Powerplus POWX5130 Generator - 3000W
Powerplus POWX5130 Generator - 3000W
Powerplus POWX5130 Generator - 3000W
Powerplus POWX5130 Generator - 3000W
Powerplus POWX5130 Generator - 3000W
Outlet
436,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Ontdek de kracht van Powerplus POWX5130 Aggregaat
      Duik in de wereld van ongekende kracht en betrouwbaarheid met de Powerplus POWX5130 Generator, jouw ideale partner voor elke klus die betrouwbare energie vereist. Met een robuuste cilinderinhoud van 210 kubieke centimeter en een krachtig opgenomen vermogen van 3000 Watt, staat deze generator garant voor topprestaties. Aangedreven door benzine, biedt het de flexibiliteit en mobiliteit die je nodig hebt, waar je ook bent. Het nominale vermogen van maar liefst 3000 Watt, ondersteund door 7 PK, en twee handige stopcontacten, zorgen ervoor dat jij nooit meer vermogensproblemen hebt tijdens je werkzaamheden. Het maximale afgegeven vermogen van 3000 Watt, gecombineerd met een indrukwekkende onbelaste toerental van 3600 omwentelingen per minuut en een tankinhoud van 15 liter, zorgt ervoor dat deze generator langdurig zijn werk kan doen, zonder constant bijgevuld te moeten worden. Betrouwbaar, krachtig en efficiënt; de Powerplus POWX5130 benadrukt waarom het kiezen voor een kwalitatieve benzine generator zoveel meer betekent dan alleen stroomvoorziening.

      Veilig en zorgeloos aan de slag
      Bij de Powerplus POWX5130 Generator staat niet alleen prestatie, maar ook veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Deze generator is zodanig ontworpen dat je met een gerust hart aan elke klus kunt beginnen. Het apparaat is uitermate betrouwbaar door zijn stabiele voeding en robuuste bouw. Daarbij speelt het slimme ontwerp een sleutelrol in zowel de veiligheid tijdens gebruik als de duurzaamheid op de lange termijn. Deze generator zorgt ervoor dat je niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen, kunt rekenen op een stevige stroomvoorziening. Daarbij is het van belang om regelmatig onderhoud te plegen en de generator alleen met kwaliteitsbenzine te voeden, om de betrouwbaarheid te waarborgen. Dankzij zijn efficiënte motor en grote tankinhoud, beperkt de Powerplus POWX5130 ook de tijd die je besteedt aan onderhoud en het bijvullen van brandstof. Zo werk je niet alleen veiliger, maar ook efficiënter.

      Waarom deze generator een must-have is
      De Powerplus POWX5130 Generator is een uitblinker op vele fronten, maar waarom zou je deze juist bij onze webshop bestellen? Ten eerste het gemak van snelle levering. Bestel vandaag en sta versteld van hoe snel deze krachtpatser bij jou op de stoep staat. We begrijpen dat je geen tijd te verliezen hebt. Daarnaast profiteer je bij ons van een vriendelijke service, waarbij onze experts altijd klaarstaan om jou te adviseren en ondersteunen bij jouw keuze. Combineer dit met ons scherpe prijzenbeleid en je hebt geen enkele reden meer om te twijfelen. Of je nu een vakman bent die op zoek is naar betrouwbaarheid en continuïteit in zijn werk, of een doe-het-zelver die geen genoegen neemt met minder dan de beste apparatuur; de Powerplus POWX5130 Generator is de keuze die je vandaag wilt maken. Stevig, betrouwbaar en altijd klaar voor gebruik - dat is de belofte die we jou doen.

      Aantal stopcontacten

      2

      Type motor

      Benzine

      Afgegeven vermogen maximaal

      3000 W

      Toerental onbelast

      3600 rpm

      Cilinderinhoud

      210 cm³

      Brandstof

      Benzine

      Werkt op

      Benzine

      Duur

      11 h

      Aantal PK

      7

      Nominaal vermogen

      3000 W

      Tank inhoud

      15 l

      Opgenomen vermogen

      3000 W

      EAN

      5400338115929

      Artikelnummer

      374973

      1x generator 1x accessoiretas 1x montagematerialen set 1x bougiesleutel 2x wielenset 2x steunvoet set 2x handgreep set 2x eurostekker 1x handleiding

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.