usp1
usp2
usp3

Powerplus POWXG6650 Onkruidborstel - 400W - 110mm

Powerplus POWXG6650 Onkruidborstel - 400W - 110mm-image
Highlight
62,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers en -borstels
   Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers en -borstels
   De Powerplus POWXG6650 onkruidborstel: jouw geheime wapen tegen onkruid
   Ontdek hoe de Powerplus POWXG6650 onkruidborstel jouw gevecht tegen onkruid revolutioneert. Weg met dagenlange kniepijn en vervelende rugklachten door het handmatig verwijderen van ongewenst groen tussen je tegels. Met deze krachtpatser haal je een 400W motor in huis die met 1800 rotaties per minuut elk stukje onkruid gedag zegt. De borstel maakt korte metten met mos, onkruid, en vuil in voegen tussen terrasklinkers en stenen tuintegels. Het beste? Je hoeft niet meer ongemakkelijk te hurken. Dankzij de telescopische steel kun je op een ergonomische wijze tot wel 130cm bereiken, en met de softgrip en het extra handvat heb je comfort en controle tijdens het schoonmaken. Voeg daarbij de kabelontlasting die voorkomt dat je kabel ongewild losraakt, plus een veiligheidskap over de roterende borstel voor extra veiligheid. Bij dit alles komt ook nog dat je twee borstels krijgt geleverd: één van nylon en één van staal, waardoor je op alle terreinen voorbereid bent. De Powerplus POWXG6650 is je toegewijde partner in het schoon en net houden van je buitenruimte. Let wel op, deze held is alleen geschikt voor krasbestendige oppervlakken!

   Veiligheid en duurzaamheid in één handige oplossing
   Bij het ontwerp van de Powerplus POWXG6650 onkruidborstel is nagedacht over niet alleen het direct zichtbare - het effectief verwijderen van onkruid en vuil - maar ook over jouw veiligheid en het duurzaam gebruik van het apparaat. Met de beschermkap zorgt de POWXG6650 ervoor dat splinters, stenen of ander rondvliegend debris je niet kan verrassen tijdens je schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast is het dubbelhandvat ontwerp niet alleen een toonbeeld van ergonomie, maar fungeert het extra handvat ook als slimme opbergplek voor een reserveborstel. Zo hoef je nooit halverwege het project te stoppen omdat je gereedschap tekortschiet. De stabiliteit en betrouwbaarheid waarmee dit apparaat jouw terrein aanpakt, testamenten de duurzaamheid waar Powerplus bekend om staat. Trouw aan zijn naam, geeft de POWXG6650 je de power om keer op keer je buitenruimte moeiteloos én veilig onkruidvrij te maken.

   Snelle levering en scherpe prijzen: jouw voordelen bij ons
   Zeg vaarwel tegen de ellende van onkruid en vieze voegen en hallo tegen de Powerplus POWXG6650 onkruidborstel. Wanneer je dit krachtige gereedschap bij onze webshop bestelt, profiteer je niet alleen van de indrukwekkende specificaties en features die je leven makkelijker maken, maar ook van de persoonlijke voordelen die wij bieden. Allereerst, onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet dagenlang hoeft te wachten op je nieuwe hulp in de tuin. Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk aan de slag wilt gaan. Daarnaast, onze scherpe prijzen betekenen dat je topkwaliteit in huis haalt zonder je portemonnee pijn te doen. Het gaat ons om meer dan alleen verkopen; wij willen dat jij de beste deal krijgt en vol vertrouwen jouw tuin weer de uitstraling geeft die het verdient. Met onze vriendelijke service en groot assortiment ben je verzekerd van een winkelervaring die net zo gratificerend is als het resultaat van je schoonmaakwerkzaamheden. Stap over op de Powerplus POWXG6650 en maak van je tuin een showcase zonder ongewenste gasten.

   EAN

   5400338093463

   Artikelnummer

   330353

   1x Powerplus POWXG6650 Onkruidborstel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.