usp1
usp2
usp3

Prochemko | Prevosil GB | 10 kg

-image
-image
-image
Prochemko | Prevosil GB | 10 kg-image
Prochemko | Prevosil GB | 10 kg-image
282,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Prochemko Prevosil GB: hydrofoberende Impregneercrème voor waterafstotende muren en gebouwen

   Prochemko Prevosil GB is een hydrofoberende Impregneercrème die geschikt is om allerlei muren en gebouwen waterafstotend te maken. In tegenstelling tot andere hydrofobeermiddelen die volledig vloeibaar zijn, kun je Prochemko Prevosil GB gemakkelijk met een kwast of roller aanbrengen. Dit pasteus hydrofobeermiddel is speciaal ontwikkeld voor toepassing op metselwerk, beton, kalkzandsteen, minerale mortels of licht poreuze natuursteen. Het biedt bescherming tegen slagregen bij curatieve spouw- en binnenisolatie en verbetert de vorst-/dooizoutbestendigheid. Daarnaast vermindert het sterk vervuiling en groene aanslag.

   Om het middel aan te brengen, werk je van onder naar boven en scherm je omliggende materialen, zoals kozijnen, ramen en planten, af tijdens de applicatie. Je kunt Prevosil GB aanbrengen met behulp van een langharige vachtroller, kwast of door middel van airless verspuiten. Voor airless verspuiten gelden specifieke specificaties. Reinig direct na gebruik of werkonderbreking het applicatiegereedschap goed met water.

   Het gunstige verbruik van Prochemko Prevosil GB ligt gemiddeld tussen de 4-5 m² per kg. Voorafgaand aan de behandeling dienen de ondergronden schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn. Eventuele slechte staat van voegen, verkeerde aansluitingen, scheuren, optrekkend en hygroscopisch vocht dienen vooraf hersteld te worden. Voer de vereiste reinigingsmaatregelen uit zonder de ondergrond te beschadigen, bijvoorbeeld door reinigen met warm en koud water of door stoomcleaning. Verwijder hardnekkige vervuilingen door gebruik te maken van Prochemko reinigingsproducten, zoals Prochemko Sardex Green of Prochemko Murodex ZR. Behandel eventueel verzande ondergronden eerst en verwijder algen en mos op de juiste wijze voordat je de hydrofoberende impregnering aanbrengt. Bij aangroei van algen en mos na reiniging en droging van de ondergrond, kun je deze saneren met Prochemko Algendoder.

   EAN

   8715743092183

   Artikelnummer

   354023

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.