usp1
usp2
usp3

Rems 578012 Mini-Press ACC Li-Ion 14.4V accu radiaalpersmachine set (1x 2,5Ah accu) in koffer

Rems 578012 Mini-Press ACC Li-Ion 14.4V accu radiaalpersmachine set (1x 2,5Ah accu) in koffer-image
1.207,09

Verwachte leverdatum

03-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de Rems Mini-Press ACC accu perstang
   Zeg hallo tegen jouw nieuwe beste maat in de gereedschapskist: de Rems 578012 Mini-Press ACC Li-Ion 14.4V accu radiaalpersmachine set - een ware krachtpatser als het gaat om het aandrijven van REMS persstangen Mini. Met zijn elektrohydraulische aandrijving, aangedreven door een krachtige 14.4 Volt Li-ion accu van 2,5 Ah, belooft dit stuk gereedschap niet alleen duurzaamheid maar laat je ook niet in de steek tijdens het zware werk. Het apparaat is perfect voor een pijpdiameter tot 40 millimeter en wordt geleverd in een handige koffer, inclusief één accu om direct aan de slag te kunnen. De draaibare perstangenopname met automatische vergrendeling zorgt ervoor dat je efficiënt en met precisie kunt werken. Bovendien ondersteunt het robuust planetendrijfwerk en de krachtige hydrauliek je bij elke persbeweging, terwijl de veiligheidsschakelaar waakt over jouw welzijn tijdens het werk. Met de Rems Mini-Press ACC haal je een stuk professionaliteit in huis (of op de werkplaats) dat klaar staat voor actie wanneer jij dat bent.

   Veilig en duurzaam, altijd betrouwbaar
   Veiligheid en duurzaamheid zijn twee woorden die het gebruik van de Rems Mini-Press ACC radiaalpersmachine perfect omschrijven. Met deze accu perstang ben je verzekerd van een betrouwbare partner tijdens je werkzaamheden. De elektrohydraulische aandrijving zorgt ervoor dat de machine moeiteloos door piipsegmenten heen werkt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het overbelasten van het systeem of jezelf. De draaibare perstangenopname voegt een extra laag van gemak toe, door je de flexibiliteit te geven om vanuit bijna elke hoek te werken, terwijl de automatische vergrendeling garant staat voor een veilige werkomgeving. De robuustheid van het planetendrijfwerk en het hydraulieksysteem beloven een lange levensduur, zelfs bij frequent gebruik. Deze machine laat zien dat veilig en duurzaam werken hand in hand gaan, waardoor jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is - het perfecte resultaat.

   Je nieuwe gereedschap binnen handbereik
   Waarom zou je kiezen voor de Rems Mini-Press ACC voor je volgende project? Nou, om te beginnen bieden wij een snelle levering, waardoor jij niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. En dankzij ons grote assortiment vind je altijd wat je zoekt - en meer. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal krijgt. En mocht je nog vragen hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen. Met de Rems Mini-Press ACC radiaalpersmachine set maak je niet alleen een slimme keuze voor de kwaliteit van je werk, maar ook voor de efficiëntie en plezier waarmee je het doet. Dus waar wacht je nog op? Geef je gereedschapskist (en je projecten!) vandaag nog een upgrade met dit veelzijdige, krachtige stuk gereedschap.

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Amperage

   2.5

   Pijpdiameter

   40 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   1

   Werkt op

   Accu

   Voltage

   14.4

   EAN

   4039976086424

   Artikelnummer

   1060

   1x Li-Ion 14.4V 2,5Ah
   1x Snellaadapparaat
   1x Stalen koffer

   Rems Mini-Press ACC Li-Ion Basis Pack
   Eenhands accuradiaalpers met automatische afloop en service-elektronica voor maken van persverbindingen Ø 10 – 40 mm.

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.