usp1
usp2
usp3

Rhodius 303858 CD40 PROline ll Diamantboor – 6-kant-1/4 bit-opname 12mm

-image
39,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rhodius 303858 Diamantboor – Boorprestaties die schitteren
   Wanneer precisie en duurzaamheid samenkomen, ontstaat er een gereedschap dat niet alleen efficiënt is maar ook een genot om mee te werken. Maak kennis met de Rhodius 303858 CD40 PROline II Diamantboor, jouw nieuwe partner voor boorwerkzaamheden die zowel kracht als precisie vereisen. Ontworpen met jouw projecten in gedachten, heeft deze diamantboor een boordiameter van 12mm en is uitgerust met een handige 1/4" 6-kant bit-opname. Met een producthoogte van 0,16 centimeter en een breedte van 12,5 centimeter, past dit model uit de CD40-serie moeiteloos in jouw gereedschapskist. Niet alleen past het perfect bij een breed scala aan toepassingen, van eenvoudige tot de meest complexe boorprojecten, het verzekert jou ook van resultaten die net zo nauwkeurig zijn als je verwacht van een naam als Rhodius.

   Veiligheid en betrouwbaarheid in elke boor
   De Rhodius 303858 CD40 PROline II Diamantboor is niet alleen gefocust op uitstekende boorprestaties, maar legt ook een sterke nadruk op veiligheid en betrouwbaarheid. Dit gereedschap is ontwikkeld om jou een gerust hart te geven tijdens het gebruik, dankzij de hoogwaardige constructie en materialen die zijn geselecteerd met het oog op duurzaamheid. Met de professionele diamantboor in jouw hand kun je vertrouwen op een product dat is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Het biedt niet alleen de betrouwbaarheid die je verwacht van een topmerk als Rhodius, maar zorgt er ook voor dat je veilig en efficiënt kunt werken, ongeacht het project. Een essentiële toevoeging aan jouw gereedschapscollectie die de kwaliteit van je werk naar een hoger niveau tilt.

   Waarom kiezen voor onze webshop?
   In onze webshop vinden we niets belangrijker dan jou voorzien van de beste gereedschappen voor jouw project. Door te kiezen voor de Rhodius 303858 CD40 PROline II Diamantboor via ons, profiteer je niet alleen van scherpe prijzen die jouw budget besparen, maar ook van onze snelle levering die zorgt dat je onmiddellijk aan de slag kunt. Je omarmt niet alleen de topkwaliteit van Rhodius, maar je doet dit ook nog eens op de meest economische en efficiënte wijze mogelijk. Daarnaast staat ons team altijd voor je klaar met vriendelijke service om te zorgen dat jouw winkelervaring even plezierig is als efficiënt. Wanneer je voor ons kiest, kies je voor een partner die begrijpt wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. Ontdek zelf waarom wij de voorkeurskeuze zijn voor professionals en hobbyisten die zoeken naar het allerbeste in gereedschap.

   Toepassingen

   Drill

   Aansluiting

   Zeskant

   Boordiameter

   12

   Aansluitingen inch

   1/4"

   EAN

   4011890095539

   Artikelnummer

   399059

   Hoogte

   0.16 cm

   Gewicht

   0.12 kg

   Breedte

   12.5 cm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.