usp1
usp2
usp3

Rust-Oleum Alkalische Reiniger Nd14 5 L

-image
-image
-image
Rust-Oleum Alkalische Reiniger Nd14 5 L-image
Rust-Oleum Alkalische Reiniger Nd14 5 L-image
135,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rust-Oleum® alkalisch reinigingsmiddel/ontvetter ND14
   Rust-Oleum® Alkalisch Reinigingsmiddel/Ontvetter ND14 is een krachtige, geconcentreerde reiniger en ontvetter, ideaal voor het verwijderen van vetten, oliën, proteïnen en diverse andere oppervlakteverontreinigingen van gecoate, minerale en metalen oppervlakken. Dit alkalische, niet ontvlambare en bijna reukloze reinigingsmiddel is verkrijgbaar als concentraat en is uiterst effectief in gebruik.

   De ND14 reiniger kan ingezet worden als additief voor hogedrukreiniging en stoomreiniging, waarbij een lage concentratie van 3-5% al voldoet. Het product is onbrandbaar en praktisch geurvrij, waardoor het veilig en aangenaam in gebruik is. Je kunt het middel ook aanbrengen met een kwast, borstel, dweil of bezem en het dient verdund te worden met koud water. Na gebruik is het belangrijk om het oppervlak rijkelijk te spoelen met schoon water.

   Het verbruik van de ND14 is ongeveer 6 - 8 m²/l, hoewel dit sterk afhankelijk is van de ondergrond. Na het reinigen is het essentieel om achtergebleven water te verwijderen en het oppervlak goed te laten drogen, omdat vocht dat achterblijft of ingesloten is in de poriën voortijdige gebreken aan een coatingsysteem kan veroorzaken. Rust-Oleum® Alkalisch Reinigingsmiddel/Ontvetter ND14 is dus een uitstekende keuze voor grondige reiniging en ontvetting van diverse oppervlakken.

   VMV code

   VMV0015203

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   EAN

   8715743004049

   Artikelnummer

   353457

   Volume (product)

   5 l

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.