Rust-Oleum Hittebestendige Verf - 400ml Spuitbus

placeholder-product-media-alt-text-not-set
14,99
13,39

Verwachte leverdatum

08-03-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rust-Oleum hittebestendige verf

   Als je op zoek bent naar een verf die extreme hitte kan weerstaan, dan is de Rust-Oleum Hittebestendige Verf jouw ideale keuze. Deze lak is speciaal ontwikkeld voor oppervlakken die flink opwarmen, zoals kachels, barbecues, ventilatoren en uitlaten. Het is geschikt voor nieuw, blank staal of gestraald staal, maar ook voor goed voorbehandelde, gecoate oppervlakken.

   Deze hittebestendige verf kan een continue hitte aan tot 650°C en is zelfs bestand tegen piekbelastingen tot 750°C. Naast de hoge temperatuurbestendigheid biedt de verf ook een groot gemak door de snelle droogtijd. Je kunt rekenen op een snelle droging en een langdurig glansbehoud, waardoor je project er langer goed uit blijft zien.

   De verf is hanteerbaar na slechts 3 uur bij een temperatuur van 20°C en is leverbaar in mat zwart in een spuitbus van 400 ml. Met één spuitbus kun je ongeveer 2 vierkante meter dekken, afhankelijk van de ondergrond. Bovendien biedt deze verf ook bescherming tegen roest, waardoor je niet alleen een esthetische, maar ook een duurzame oplossing in handen hebt.

   Volume (product)

   0.4 l

   EAN

   5013296956932

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is