usp1
usp2
usp3

Snickers 6371 AllroundWork Full Stretch Werkbroek - Zwart - Maat 052

Snickers 6371 AllroundWork Full Stretch Werkbroek - Zwart - Maat 052

Uitvoering

adviesprijs
149,00
141,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Snickers 6371 Full Stretch Werkbroek: Bewegingsvrijheid en Duurzaamheid voor Professionals

   Als vakman ben je altijd in beweging en daarom is het essentieel dat je werkkleding meebeweegt en comfort biedt. De Snickers 6371 Full Stretch Werkbroek is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Deze multifunctionele werkbroek is vervaardigd uit een duurzame 4-weg stretch stof die je de optimale bewegingsvrijheid geeft die je nodig hebt om elke klus efficiënt aan te pakken.

   De broek is uitgerust met stretch CORDURA® op de knieën, wat niet alleen extra flexibiliteit biedt, maar ook de duurzaamheid vergroot op de plekken die het meest aan slijtage onderhevig zijn. De voorgebogen pijpen zorgen voor een optimale pasvorm die de natuurlijke vorm van je benen volgt, waardoor de broek comfortabel zit vanaf het moment dat je hem aantrekt. Het KneeGuard™ systeem, dat voldoet aan de EN 14404 norm, biedt betrouwbare bescherming voor je knieën tijdens het werken op harde of ongelijke oppervlakken.

   Voor het opbergen van je gereedschap is deze werkbroek uitgerust met praktische CORDURA® gereedschapshouders en een duimstokzak met een speciale mesbevestiging, zodat je altijd je belangrijkste gereedschappen binnen handbereik hebt. De binnenkant van bepaalde delen van de broek is geborsteld om je het hele jaar door van optimale warmte en ventilatie te voorzien.

   Kleurnaam

   Zwart

   Maat

   52

   Gewicht (Product)

   0.75 kg

   Breedte (Product)

   35 cm

   Hoogte (Product)

   280 cm

   Lengte (Product)

   330 cm

   Maat Fashion

   52

   EAN

   7332515358035

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.