usp1
usp2
usp3

Sola AZB Triple Combo Waterpas Set

Sola AZB Triple Combo Waterpas Set-image
Bundeldeal
adviesprijs
202,00
124,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Profiteer nu van deze scherpe bundeldeals
   Profiteer nu van deze scherpe bundeldeals
   Sola 1011644 Waterpas: Nauwkeurigheid in elke lijn
   Wanneer nauwkeurigheid jouw topprioriteit is bij elk project, biedt de Sola AZB Triple Combo Waterpas Set de perfecte oplossing. Dit pronkstuk, met een indrukwekkende lengte van 1800 millimeter, verzekert dat je altijd op lijn bent met jouw projectdoelen. De set blinkt uit in betrouwbaarheid; z'n royale afmetingen combineren stijl met functionaliteit. Stel je voor: je werkt aan een project en zonder het gedoe van een digitaal display bieden de twee traditionele libellen je direct visuele bevestiging. Met 23 millimeter hoogte en 49 millimeter breedte garandeert de Sola AZB dat geen taak te groot of te klein is. Ook zonder magnetische eigenschappen tilt deze waterpas betrouwbaarheid en precisie naar een hoger niveau.

   Duw jouw grenzen: Robuust en betrouwbaar
   Investeren in de Sola AZB Triple Combo Waterpas Set betekent niet alleen investeren in superieure nauwkeurigheid, maar ook in duurzaamheid en sterkte die de tand des tijds doorstaan. Of je nu op een bouwplaats werkt of aan een doe-het-zelf project in jouw schuurtje, de Sola AZB laat je nooit in de steek. Zijn sterke constructie, zonder magnetische toeters en bellen, betekent dat hij wel tegen een stootje kan - ideaal voor elke uitdaging die op je pad komt. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat deze waterpas een trouwe metgezel blijft, klaar om elk project naar een hoger niveau te tillen met vertrouwen en betrouwbaarheid die je van een dergelijke tool mag verwachten.

   Keuze voor vakmanschap: jouw aankoop bij ons
   Door te kiezen voor de Sola AZB Triple Combo Waterpas Set bij ons, stap je niet alleen over op een tool van hoge kwaliteit, maar ook op een winkelervaring die even nauwkeurig en betrouwbaar is. Onze snelle levering betekent dat je onmiddellijk kunt starten met het verwezenlijken van jouw projectdromen, terwijl onze scherpe prijzen bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Voeg daar onze vriendschappelijke klantenservice en een uitgebreid assortiment aan tools en accessoires aan toe, en je hebt alle ingrediënten voor een succesvolle klus in handen. Kies voor ons en ervaar hoe eenvoudig en bevredigend het kan zijn om te investeren in gereedschap dat je projecten naar een hoger niveau tilt.

   Meetlengte

   180 cm

   Magnetisch

   Nee

   Digitaal display

   Nee

   Aantal libellen

   2

   Lengte waterpas

   1800 mm

   EAN

   9002719022749

   Artikelnummer

   401765

   Lengte (Product)

   1800 mm

   Hoogte (Product)

   23 mm

   Breedte (Product)

   49 mm

   1x Sola AZB 60 Waterpas - 600m
   1x Sola AZB 100 Waterpas - 1000m
   1x Sola AZB 180 Waterpas - 1800m

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.