usp1
usp2
usp3

Sola AZM Triple Combo Waterpas Set

Sola AZM Triple Combo Waterpas Set
Bundeldeal
adviesprijs
337,00
192,99

Verwachte leverdatum

15-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Profiteer nu van deze scherpe bundeldeals
   Profiteer nu van deze scherpe bundeldeals
   Ontdek de precisie van Sola 1821641 Waterpas
   Als je ooit hebt geklust of een project hebt aangepakt waar nauwkeurigheid een must was, dan weet je hoe essentieel een betrouwbare waterpas is. Maak kennis met de Sola AZM Triple Combo Waterpas Set, jouw nieuwe beste vriend op het gebied van precisie en betrouwbaarheid. Deze waterpas is niet zomaar een tool; het is de belichaming van ingenieurskunst met een lengte van 1800 millimeter en een compacte breedte van 50 millimeter. Dit stelt je in staat om op grote oppervlakten met absolute zekerheid te meten, wat weer resulteert in werk van topkwaliteit. Hoewel het misschien ontbreekt aan een digitaal display, maakt de magnetische functie dit meer dan goed door je de vrijheid te geven om handsfree te werken op elke metalen ondergrond. Gooi daar nog twee libellen bij voor zowel horizontale als verticale precisiemetingen en een lichtgewicht ontwerp, en je hebt een tool die niet alleen fantastisch presteert maar ook gemakkelijk mee te nemen is. Voor die projecten waar nauwkeurigheid geen compromis kent, is de Sola AZM Triple Combo Waterpas Set jouw go-to gereedschap.

   Veilig en duurzaam, altijd een niveau hoger
   De Sola AZM Triple Combo Waterpas Set stelt niet alleen nieuwe normen in precisie, maar ook in veiligheid en duurzaamheid. Door te kiezen voor deze waterpas investeer je in meer dan alleen een gereedschap; je kiest voor gemoedsrust. De magnetische functie en solide bouw staan garant voor een veilig gebruik waarbij de waterpas stevig op zijn plaats blijft, ook bij de meest veeleisende klussen. Deze waterpas is meer dan alleen een meetinstrument; het is een duurzame partner die ontworpen is om de tand des tijds te doorstaan. Of je nu werkt aan een groot bouwproject of een kleine huishoudelijke taak, deze waterpas biedt de consistentie en betrouwbaarheid die vereist zijn om elke klus met vertrouwen en precisie te benaderen. Je kunt rustig ademhalen en focussen op het perfectioneren van je werk, wetende dat de Sola AZM Triple Combo Waterpas Set aan je zijde staat.

   Maak de beste keuze voor je project
   Waarom zou je nog wachten om je gereedschapskist naar een hoger niveau te tillen? Met de Sola AZM Triple Combo Waterpas Set ben je verzekerd van een topkwaliteit tool die zowel voor de professional als de ambitieuze doe-het-zelver een verschil maakt. Niet alleen breng je precisie in je projecten, maar met onze webshop geniet je ook nog eens van het voordeel van snelle levering en scherpe prijzen. Dit betekent dat je zonder lang te hoeven wachten of de hoofdprijs te betalen, direct aan de slag kunt met je klus. Onze vriendelijke service is de kers op de taart; we staan klaar om je te ondersteunen bij het maken van de perfecte keuze voor jouw project. Of je nu grootse bouwplannen hebt of simpelweg je huis wilt verfraaien, de Sola AZM Triple Combo Waterpas Set mag niet ontbreken in je gereedschapsarsenaal. Bestel vandaag nog en start je projecten met het vertrouwen en de precisie die ze verdienen.

   Meetlengte

   180 cm

   Lengte (Product)

   1800 mm

   Breedte (Product)

   50 mm

   Hoogte (Product)

   24 mm

   Digitaal display

   Nee

   Aantal libellen

   2

   Lengte waterpas

   1800 mm

   Magnetisch

   Ja

   EAN

   9002719041153

   1x Sola AZM 60 Waterpas - 600mm
   1x Sola AZM 100 Waterpas - 1000mm
   1x Sola AZM 180 Waterpas - 1800mm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.