usp1
usp2
usp3

Sola Uni-Matic UM 3 m Rolmaat - 3m x 16mm

Sola Uni-Matic UM 3 m Rolmaat - 3m x 16mm
adviesprijs
17,00
13,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola Uni-Matic UM Rolmaat
      Als jij iemand bent die waarde hecht aan nauwkeurigheid en duurzaamheid bij elke meetklus, dan is de Sola Uni-Matic UM 3 m Rolmaat jouw nieuwe beste vriend. Deze rolmaat sprankelt met zijn grijze kunststof behuizing, die niet alleen gemakkelijk in de hand ligt maar ook is uitgerust met een handige riemclip. Stel je voor dat je met een gele stalen meetband werkt, helder gemarkeerd in zwart en rood voor die onmiddellijke, duidelijke aflezing. En dan, die subtiele maar fundamentele touch - een anti-reflecterende coating zodat je nooit meer wordt gehinderd door vervelende weerspiegelingen bij je metingen. Dit pareltje biedt je niet alleen comfort tijdens het meten, maar dankzij de automatische terugloop en zelfcorrigerende eindhaak, is elk meetmoment een fluitje van een cent. De Sola Uni-Matic UM 3 m Rolmaat staat paraat voor een brede waaier aan toepassingen - of je nu in de industrie, meubelmakerij, installatie of algemene bouw werkt.

      Veilig en duurzaam meten
      Veiligheid en duurzaamheid zijn nooit een vraag als het aankomt op het gebruiken van de Sola Uni-Matic UM 3 m Rolmaat. Deze rollende metgezel is ontworpen met jouw welzijn in gedachten, van de EEG nauwkeurigheidsklasse II certificering tot de solide rem met vergrendeling aan de zijkant. Dit alles waarborgt niet alleen de precisie van elke meting, maar zorgt er ook voor dat je steeds volledige controle hebt tijdens het gebruik. Bovendien verzekert de hoogwaardige constructie - een combinatie van robuuste kunststof en sterk staal - dat deze rolmaat jou door dik en dun bijstaat. Met een zelfcorrigerende eindhaak die meervoudig bevestigd en versterkt is, weerstaat deze rolmaat de tand des tijds en wordt hij jouw trouwe partner bij elk project.

      Waarom deze rolmaat onmisbaar is in jouw gereedschapskist
      Het bestellen van de Sola Uni-Matic UM 3 m Rolmaat bij ons betekent kiezen voor gemak, betrouwbaarheid en nog veel meer. Geniet van onze snelle levering, zodat je direct kunt beginnen met je projecten, zonder vervelend wachten. Daarnaast bieden wij een groot assortiment, wat betekent dat je altijd de juiste tools bij de hand hebt voor elke klus. Ons commitment aan scherpe prijzen zorgt ervoor dat je niet alleen een topproduct in huis haalt, maar ook de beste deal scoort. Breek met het gebruikelijke en til je gereedschapskist naar een hoger niveau met de Sola Uni-Matic UM 3 m Rolmaat. Een verstandige keuze voor elke professional of doe-het-zelver die nauwkeurigheid, duurzaamheid en uitstekende service waardeert.

      Magnetisch

      Nee

      Materiaal

      Kunststof, Staal

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Meetlengte

      3 m

      Breedte band rolmaat

      16 mm

      EAN

      9002719002765

      Artikelnummer

      142942

      1x Sola Uni-MatiC UM Rolmaat

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.