usp1
usp2
usp3

Solid Gear 61006 Oasis werkschoen - maat 37

Solid Gear 61006 Oasis werkschoen - maat 37

Uitvoering

184,59

Verwachte leverdatum

01-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Solid Gear Oasis - Veilig en comfortabel werken op maat

   Als je op zoek bent naar een betrouwbare werkschoen die zowel veiligheid als comfort biedt, dan is de Solid Gear 61006 Oasis werkschoen een uitstekende keuze. Deze schoen, behorend tot de familie van werkschoenen, heeft een laag model dat zorgt voor een gemakkelijke instap en toch voldoende bescherming biedt voor je voeten.

   De Solid Gear Oasis werkschoen is ontworpen met een veiligheidsklasse van S3, waardoor je verzekerd bent van een hoge mate van bescherming op de werkvloer. Deze schoen is niet alleen veilig maar ook comfortabel, met een gewicht van slechts 1,5 kilogram, waardoor je hem de hele dag door kunt dragen zonder dat je voeten vermoeid raken.

   De afmetingen van de werkschoen zijn zorgvuldig afgestemd op de behoeften van professionals. Met een hoogte van 125 millimeter, een lengte van 330 millimeter en een breedte van 230 millimeter, biedt deze schoen een uitstekende pasvorm voor voetmaat 36. Solid Gear, de fabrikant van deze werkschoen, staat bekend om hun kwalitatief hoogwaardige werkschoenen die zowel duurzaam als stijlvol zijn.

   Of je nu in de bouw werkt, in een magazijn of op een andere plek waar veiligheidsschoenen vereist zijn, de Solid Gear 61006 Oasis werkschoen is een betrouwbare partner voor jouw voeten. Met deze schoen aan je voeten ga je elke werkdag met vertrouwen tegemoet, wetende dat je voeten goed beschermd zijn tegen potentieel gevaar en comfortabel blijven, wat de dag ook brengen mag.

   Schoenmaat

   37

   Hoogte (Product)

   125 mm

   Veiligheidsklasse

   S3

   Maat Fashion

   37

   Model werkschoen

   Laag

   Lengte (Product)

   330 mm

   Gewicht (Product)

   1.5 kg

   Breedte (Product)

   230 mm

   Kleurnaam

   Zwart-Oranje

   EAN

   7340093624459

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.