usp1
usp2
usp3

Spraycap voor spuitbus Rood Vlakstraal

-image
0,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Alles over de universele spuitmonden voor spuitbussen
   Ben je op zoek naar veelzijdige spuitmonden voor je spuitbussen? Deze universele spuitmonden zijn een perfecte keuze en passen op bijna alle standaard spuitbussen. Je hebt de keuze tussen een rode of zwarte spuitkop, afhankelijk van je behoeften. Deze spuitmonden zijn ontworpen voor gemak en flexibiliteit; je kunt zo vaak wisselen van spuitmond als je wilt.

   Deze handige reserve spraycaps passen op de standaard spuitbussen van 400 ml en zijn ook geschikt voor 500 ml lijnmarkering. Let wel, ze zijn niet geschikt voor 750 ml bussen. De rode spuitkop is ontworpen voor een vlakstraal, terwijl de zwarte spuitkop ideaal is voor een rondstraal. Dit biedt je de mogelijkheid om te kiezen voor de spuitwijze die het beste past bij je project.

   Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze universele spuitmonden zijn een handige toevoeging aan je gereedschapskist. Ze bieden niet alleen gemak bij het vervangen, maar zorgen ook voor de juiste applicatie van je spuitbusinhoud. Met deze spuitmonden haal je het maximale uit je spuitbussen, ongeacht je klus.

   EAN

   8711347183289

   Artikelnummer

   361373

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.