usp1
usp2
usp3

Stahlwille 427/3 Verlengstuk - 3/8" x 76mm

Stahlwille 427/3 Verlengstuk - 3/8" x 76mm
Outlet
16,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Stahlwille 427/3 Verlengstuk - Ultieme Precisie en Gemak voor elke Klusser

      Ben je op zoek naar een praktische oplossing om moeilijk bereikbare bouten en schroeven aan te draaien of te lossen? Het Stahlwille 427/3 Verlengstuk met een grootte van 3/8” x 76mm is precies wat je nodig hebt. Dit verlengstuk, vervaardigd volgens de strenge DIN 3123/ISO 3316 normen, staat garant voor uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Het Duitse merk Stahlwille, bekend om zijn hoogwaardige gereedschap, brengt met dit product kracht, precisie en gebruiksgemak samen in één compact formaat. Het verlengstuk is uitgerust met een robuuste aansluiting van 3/8 inch, ideaal voor vele soorten ratels en momentsleutels.

      Neem je gereedschapskit naar een Hoger Niveau

      Zowel de beginner als de ervaren professional zal de voordelen van het Stahlwille 427/3 verlengstuk snel waarderen. Met een lengte van 76mm biedt het net dat extra bereik waar je het nodig hebt, waardoor je werkzaamheden niet alleen sneller maar ook met meer precisie verricht kunnen worden. Het robuuste ontwerp en de eenvoudige bevestiging betekenen dat je zonder zorgen aan de slag kunt. Door de compacte afmetingen en het lichte gewicht van slechts 0.064 kg, voegt dit accessoire essentiële functionaliteit toe aan je gereedschapsarsenaal zonder extra belasting.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Het Stahlwille 427/3 Verlengstuk belichaamt de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid die Stahlwille te bieden heeft. Gereedschapcentrum, als officiële dealer van toonaangevende merken, is er trots op dit praktische accessoire in het assortiment te hebben. Onze uitgebreide catalogus, competitieve prijzen en snelle levering maken ons de voorkeursoptie voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Klaar om je projecten te vereenvoudigen met de juiste tools? Ontdek dan het gemak van online shoppen, gecombineerd met het deskundige advies van Gereedschapcentrum. Wacht niet langer en voeg deze must-have tool toe aan je verzameling met het Stahlwille 427/3 Verlengstuk.

      Type accessoire

      Verlengstuk

      Aansluitingen inch

      3/8"

      Aantal stuks

      1

      EAN

      4018754012565

      Artikelnummer

      194374

      Gewicht (Product)

      0.064 kg

      Hoogte (Product)

      1.7 cm

      Breedte (Product)

      1.7 cm

      1x Stahlwille 427/3 Verlengstuk - 3/8" x

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.