usp1
usp2
usp3

Stahlwille 866IMP Impact Verloopstuk - 1" naar 3/4"

Stahlwille 866IMP Impact Verloopstuk - 1" naar 3/4"
Outlet
adviesprijs
102,00
62,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Ontdek de Kracht met Stahlwille 866IMP Impact Verloopstuk 1" naar 3/4"
      Bent u op zoek naar een onmisbaar hulpmiddel om uw werk efficiënter en effectiever te maken, ook als u nieuw bent in de wereld van professioneel gereedschap? Maak kennis met het Stahlwille 866IMP Impact Verloopstuk - een robuuste, kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het aanpassen van de aansluitingen van uw impactgereedschap. Vervaardigd uit Chrome-Alloy-Steel en vakkundig gebruineerd, biedt dit verloopstuk de duurzaamheid en betrouwbaarheid die Stahlwille kenmerkt.

      Beginners en Professionals Vertrouwen op Stahlwille

      Zowel beginners als doorgewinterde professionals zullen het 866IMP Impact Verloopstuk waarderen voor zijn eenvoud en veelzijdigheid. Dit hulpmiddel faciliteert een naadloze overgang van 1" naar 3/4" aansluitingen, zodat u met verschillende maten doppen en accessoires kunt werken zonder concessies te doen aan kracht of precisie. Met een gewicht van slechts 0.55 kg en afmetingen van 5.5 x 5.5 cm, is dit verloopstuk compact en makkelijk te hanteren, waardoor uw werkplek geordend blijft en u snel van het ene naar het andere project kunt overstappen.

      Waarom Kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Gereedschapcentrum is trots om Stahlwille, een merk bekend om zijn innovatie en kwaliteit, in zijn assortiment te hebben. Met het 866IMP Impact Verloopstuk bieden wij u een product dat essentieel is voor iedereen die zijn werk naar een hoger niveau wil tillen. Onze expertise, gecombineerd met een breed assortiment, scherpe prijzen en snelle levering, maakt ons de ideale partner voor uw gereedschapsbehoeften. Bent u klaar om uw toolset uit te breiden met dit essentiële hulpmiddel? Ontdek dan de voordelen van online winkelen bij Gereedschapcentrum en laat ons u helpen uw projecten te versnellen met de ongeëvenaarde kwaliteit van het Stahlwille 866IMP Impact Verloopstuk.

      Type accessoire

      Verloopstuk

      Aansluitingen inch

      1"

      Aantal stuks

      1

      EAN

      4018754017447

      Artikelnummer

      194429

      Breedte (Product)

      5.5 cm

      Gewicht (Product)

      0.55 kg

      Hoogte (Product)

      5.5 cm

      1x Stahlwille 866IMP Verloopstuk

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.