usp1
usp2
usp3

Stanley 1-43-525 FatMax II Waterpas - magnetisch - 600mm

-image
adviesprijs
62,00
43,79

Verwachte leverdatum

03-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Een niveau boven met de Stanley 1-43-525 Waterpas
   Ontmoet je nieuwe beste vriend in de wereld van nauwkeurigheid: de Stanley 1-43-525 FatMax II Waterpas. Dit staaltje meesterschap is niet zomaar een waterpas; het is een gereedschap dat gebouwd is voor precisie en betrouwbaarheid. Met een robuuste aluminium constructie en uitgerust met twee werkoppervlakten, stelt deze waterpas jou in staat om je werk naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de sterke magneten blijft hij stevig op metalen oppervlakken zitten, zodat je handsfree kunt werken. Met een grote horizontale middenlibel en twee verticale libellen krijg je de nauwkeurigheid die je nodig hebt voor perfect uitgelijnde resultaten, elke keer opnieuw. En laten we niet vergeten de schokabsorberende eindstukken die zorgen voor een langere levensduur van je waterpas. Met een nauwkeurigheid van +/- 0,5mm/m, zorgt de Stanley 1-43-525 FatMax II ervoor dat je werk niet alleen goed, maar perfect uitgevoerd wordt.

   Betrouwbaar en Duurzaam: Jouw Onmisbare Gereedschap
   Met de Stanley 1-43-525 FatMax II Waterpas weet je zeker dat je een betrouwbare partner in handen hebt voor al jouw bouw- en klusprojecten. De sterke magneten zorgen ervoor dat deze waterpas zichzelf bewijst als onmisbaar gereedschap, vooral wanneer je werkt in omgevingen waar precisie en efficiëntie van het grootste belang zijn. De schokabsorberende eindstukken garanderen dat deze waterpas tegen een stootje kan, en maken hem ideaal voor dagelijks intensief gebruik. Deze eigenschappen zorgen niet alleen voor een verhoogde duurzaamheid maar ook voor een constante betrouwbaarheid, waardoor je altijd op je gereedschap kunt rekenen. Wat je project ook is, met de Stanley 1-43-525 FatMax II ben je voorbereid op alles wat er op je pad komt.

   Bouwen aan succes met onze webshop
   Waarom zou je jouw Stanley 1-43-525 FatMax II Waterpas bestellen bij onze webshop? Eenvoudig, omdat wij niet alleen een groot assortiment gereedschap bieden, maar dit ook tegen scherpe prijzen doen. Onze webshop staat garant voor een snelle levering zodat je niet langer hoeft te wachten dan nodig is om aan de slag te gaan met jouw projecten. Onze vriendelijke service zorgt ervoor dat je altijd een prettige winkelervaring hebt en dat je met al je vragen bij ons terecht kunt. Met de Stanley 1-43-525 FatMax II Waterpas en onze webshop als betrouwbare leverancier, bouw je niet alleen aan je projecten, maar ook aan een succesvolle toekomst.

   Meetlengte

   60 cm

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   600 mm

   Magnetisch

   Ja

   EAN

   3253561435256

   Artikelnummer

   129358

   Lengte

   60 cm

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.