StealthMounts BM-DW20-6 Accuhouder voor DeWALT XR & Flexvolt - Zwart - 6-pack

adviesprijs Normale prijs 21,00 Special Price 16,19 13,38
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

StealthMounts DeWALT accuhouder voor bevestigen van DeWALT XR & Flexvolt accu's aan de muur, in je bus of aan je riem.

Perfect georganiseerd met StealthMounts accuhouders
Met de BM-DW20-6 accuhouder voor DeWALT XR & Flexvolt heb je voortaan je kostbare accu's perfect georganiseerd. Je bevestigt de accuhouder eenvoudig met schroeven aan horizontale of verticale oppervlaktes.

Je klikt de accu in de houder zoals aan je DeWALT-machines. De accu zit muurvast door het lock-mechanisme en kan in elke hoek gehouden worden zonder dat hij valt.

Eindeloze toepassingen
De accuhouders van StealthMounts worden geproduceerd in Engeland van stevig kunststof via "injection molding", oftewel spuitgieten. Hierdoor kunnen de StealthMounts accuhouders voor DeWALT tegen een stootje en gaan ze lang mee.

Je kunt de accuhouders bevestigen aan de muur van je werkplaats, in je bus maar bijvoorbeeld ook in een hoogwerker. Geen vallende of rondslingerende accu's meer, zodat je minder vaak nieuwe accu's hoeft te kopen. Je kunt de accuhouders ook gebruiken als beschermcover als je accu's in je gereedschapskist of koffer liggen.

Accu's binnen handbereik, wanneer je wilt, waar je wilt
Hang één of meerdere StealthMounts houders aan je riem, door even je riem (max 42mm) door de opening in de accuhouder te schuiven. Hierdoor heb je altijd een volle accu binnen handbereik, en is de accu ook direct beschermd tegen bijvoorbeeld vocht en vuil.

Over StealthMounts
Het bedrijf StealthMounts is opgericht in Engeland in 2015, waar alle producten nog steeds geproduceerd worden. Ondertussen zijn er fullfilmentcenters in Amerika, Australië en Engeland om snel te kunnen leveren. De StealthMounts producten worden verkocht in 79 landen en zijn wereldwijd te vinden in werkplaatsen, bedrijfswagens en gereedschapskisten. Naast accuhouders zitten er ook slimme oplossingen in het assortiment om machines en laders te bevestigen en om gemakkelijk je bitjes mee te nemen.

Specificaties

Materiaal: kunststof
Kleur: zwart
Aantal in verpakking: 6 stuks
Bevestiging: met schroeven (niet meegeleverd) of aan riem
Geschikt voor: DeWALT XR & Flexvolt accu's

Meer informatie:

Meer informatie
NaamStealthMounts BM-DW20-6 Accuhouder voor DeWALT XR & Flexvolt - Zwart - 6-pack
Type nummerBM-DW20-6
FabrikantStealthMounts
EAN

Merkinformatie:

De StealthMounts BM-DW20-6 is een Accuhouder. StealthMounts staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang een relevant assortiment van StealthMounts aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een StealthMounts Accuhouder wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice