StealthMounts BM-MW12-BLK-6-BLK Accuhouder voor Milwaukee M12 - Zwart - 6-pack

39,89 32,97
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

StealthMounts Milwaukee accuhouder voor bevestigen van Milwaukee M12 12V accu's aan de muur of in je werkbus.

Perfect georganiseerd met StealthMounts accuhouders
Met de BM-MW12-BLK-6 accuhouder voor Milwaukee M12 heb je voortaan je kostbare accu's perfect georganiseerd. Je bevestigt de accuhouder eenvoudig met schroeven aan horizontale of verticale oppervlaktes.

Je klikt de accu in de houder zoals aan je Milwaukee-machines. De accu zit muurvast door het lock-mechanisme en kan in elke hoek gehouden worden zonder dat hij valt.

Eindeloze toepassingen
De accuhouders van StealthMounts worden geproduceerd in Engeland van stevig kunststof via "injection molding", oftewel spuitgieten. Hierdoor kunnen de StealthMounts accuhouders voor Milwaukee tegen een stootje en gaan ze lang mee.

Je kunt de accuhouders bevestigen aan de muur van je werkplaats, in je bus maar bijvoorbeeld ook in een hoogwerker. Geen vallende of rondslingerende accu's meer, zodat je minder vaak nieuwe accu's hoeft te kopen.

Let op, in tegenstelling tot StealthMounts voor andere merken kan dit type niet aan de riem bevestigd worden.

Over StealthMounts
Het bedrijf StealthMounts is opgericht in Engeland in 2015, waar alle producten nog steeds geproduceerd worden. Ondertussen zijn er fullfilmentcenters in Amerika, Australië en Engeland om snel te kunnen leveren. De StealthMounts producten worden verkocht in 79 landen en zijn wereldwijd te vinden in werkplaatsen, bedrijfswagens en gereedschapskisten. Naast accuhouders zitten er ook slimme oplossingen in het assortiment om machines en laders te bevestigen en om gemakkelijk je bitjes mee te nemen.

Specificaties

Materiaal: kunststof
Kleur: zwart
Aantal in verpakking: 6 stuks
Bevestiging: met schroeven (niet meegeleverd) of aan riem
Geschikt voor: Milwaukee M12 12V accu's

Meer informatie:

Meer informatie
NaamStealthMounts BM-MW12-BLK-6-BLK Accuhouder voor Milwaukee M12 - Zwart - 6-pack
Type nummerBM-MW12-BLK-6
FabrikantStealthMounts
EAN

Merkinformatie:

De StealthMounts BM-MW12-BLK-6 is een Accuhouder. StealthMounts staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van StealthMounts aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een StealthMounts Accuhouder wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice