usp1
usp2
usp3

StealthMounts BM-RG18-BLK-6 Accuhouders voor Ridgid and AEG 18v - Zwart - 6 stuks

StealthMounts BM-RG18-BLK-6 Accuhouders voor Ridgid and AEG 18v - Zwart - 6 stuks
adviesprijs
22,00
21,49

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   StealthMounts batterijhouders voor Ridgid 18v draadloze batterijen houden uw batterijen georganiseerd en precies waar u ze nodig heeft. Batterijen passen door in de houder te klikken en worden pas vrijgegeven door op de ontgrendelknop op de batterij te drukken.

   Batterijen kunnen onder elke hoek in de houder worden vastgehouden en vallen er ook tijdens het reizen niet uit. Perfect voor mobiele opstellingen of werkplaatsen! Onze Ridgid 18v-batterijhouders zijn vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk en zijn gemaakt van extreem duurzaam spuitgegoten ABS-kunststof met verzonken schroefgaten voor een stevige montage op meerdere oppervlakken. 

   Geweldig om uw batterijen bij te houden en georganiseerd te blijven. Ze kunnen op elke afstand van elkaar en in krappe ruimtes worden gemonteerd voor maximale efficiëntie in de werkplaats. Monteer ze met de nodige zorg in uw werkplaats, onder planken, gereedschapskisten, gereedschapswagens of in uw werkvoertuigen. Ze kunnen ook door een riem worden gelust voor gebruik op de bouwplaats. StealthMounts Battery Mounts hebben een kleurcode die overeenkomt met uw Ridgid- platform.

   Geschikt voor type machine

   AEG

   EAN

   0728488326091

   6 stuks accuhouders

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.