usp1
usp2
usp3

Prijs

Ontstopper

Heb je ooit urenlang staan vechten met een verstopte afvoer, gewapend met alleen maar goede moed en een oude kleerhanger? Dan weet je dat een professionele ontstopper geen overbodige luxe is. Loopt water niet meer weg zoals het hoort of borrelt je afvoer als een mini vulkaan? Dan is het tijd voor serieuze actie. In ons assortiment vind je ontstoppers die niet alleen efficiënt maar ook gebruiksvriendelijk zijn. En dat allemaal binnen handbereik in onze transport & opslag categorie, waar je naast ontstoppers ook al het nodige vindt om je gereedschap netjes en veilig te bewaren.

De specialist in ontstoppen

Wanneer je te maken krijgt met een verstopping, wil je niet zomaar het eerste het beste gereedschap gebruiken. Je wilt een ontstopper die de klus klaart zonder je leidingwerk te beschadigen. In onze collectie vind je ontstoppers met verschillende mechanismen: van eenvoudige handmatige pompen tot geavanceerde elektrische modellen. Allemaal ontworpen om een verstopping in no-time te lijf te gaan. En wist je dat regelmatig onderhoud met een ontstopper problemen kan voorkomen voordat ze ontstaan? Dat is nog eens een fris idee. En voor alles wat met schoonmaken te maken heeft, kun je terecht op onze speciale afdeling reinigen. Hier vind je alles voor een schone werkplek, zoals onze krachtige ontstoppers.

Ontstopper? Een slimme zet!

Gereedschapcentrum snapt als geen ander dat tijd is geld, vooral in de bouwwereld. Daarom staan we garant voor snelle levering en hebben we een gigantisch assortiment ontstoppers op eigen voorraad - direct leverbaar, dus geen onnodig tijdverlies. Niet elke klus is hetzelfde en precies daarom hebben we een breed aanbod om aan elke specifieke behoefte te voldoen. En met scherpe prijzen hoef je niet bang te zijn dat een professionele ontstopper je een rib uit het lijf kost. Nieuwsgierig naar meer? Neem dan een kijkje bij onze lopende Promotie. Met ons gereedschap wordt je volgende ontstoppingsklus een fluitje van een cent. Dat is pas echt een zorg minder.