usp1
usp2
usp3

Prijs

    Laat nog 4 zien
    Laat nog 9 zien
    Laat nog 4 zien
    Laat nog 7 zien

Accu bosmaaier

Wat is er nou mooier dan op een stralende dag de tuin in te duiken met het juiste gereedschap in je hand? Juist, dat dacht je al: niet veel! Een tuingereedschap dat niet in je verzameling mag ontbreken, is de accu bosmaaier. Deze draadloze krachtpatser is jouw nieuwe beste vriend voor het trimmen van graspollen, wilde planten, en ja, zelfs die verraderlijke struiken die op onmogelijke plekken groeien. Met zo'n topper aan je zijde is je tuin binnen no-time weer spic en span. En het mooie? Geen gedoe meer met draden of een te kort bereik, vrijheid ten top!

Fris het veld in met je accu bosmaaier

Vrijheid en flexibiliteit, dat is waar de bosmaaier met accu voor staat. Maar, laat je niet misleiden, ondanks het gemis van een snoer, doet deze jongen qua kracht niet onder voor zijn bedrade broertjes. Met verstelbare handgrepen, een evenwichtig ontwerp en de keuze uit meerdere snijbreedtes is er geen klus te groot of te klein. Aan de slag met je privé-jungle of het parkje voor je deur? Met een accu bosmaaier in de hand ben je er zo doorheen. Tip van de dag: zorg dat je altijd een extra accu bij de hand hebt, dan blijf je lekker in de flow.

De kracht van keuze bij Gereedschapcentrum

Als het aankomt op de aanschaf van een accu bosmaaier, kent je zoektocht bij Gereedschapcentrum geen grenzen. Vanwege ons groot assortiment en de garantie van snelle levering, is je ideale partner in crime nooit ver weg. Ga je voor een model dat het meeste herrie schop in het plantenrijk of zoek je de stilte met een fluisterstille variant? Maak je geen zorgen; bij elke stap in je zoektocht staan we naast je. En om het nog mooier te maken, duik ook eens in onze Promotie sectie, waar je niet alleen je portemonnee blij maakt, maar ook je tuingereedschap collectie een flinke boost geeft. Want zeg nou zelf, wie wordt er nou niet blij van een goeie deal?