Klik hier voor al onze acties.

Handbijl

Een handbijl is geschikt voor lichte werkzaamheden. Het is een volwaardige bijl, die goed in de hand
... meer info

Een handbijl is geschikt voor lichte werkzaamheden. Het is een volwaardige bijl, die goed in de hand ligt. Een handbijl is bij uitstek geschikt voor kleine hakklusjes, zoals het maken van aanmaakhout. De kop van de bijlkop wordt gebruikt voor het snijden, terwijl met de steel kracht wordt gezet. De handbijl wordt meestal met één hand gebruikt. Dit is mogelijk, omdat de handbijl geen zwaar object is. Een handbijl weegt meestal tussen de 1 en 1,5 kilogram. De lengte is meestal tussen de 55 en 66 centimeter. Je kunt een handbijl ook perfect gebruiken voor het kloven van hout. We vinden handbijlen in verschillende soorten, zoals een heavy-duty exemplaar, een handbijl met fiberglas of een gepolijste handbijl.

1 product

per pagina
 1. Talen Tools B17 Bijl - 1792g
  Talen Tools B17 Bijl - 1792g

  Bijzondere kenmerken

  Deze bijl is geschikt voor zware hakwerkzaamheden. Om met een bijl te kunnen werken moet u de juiste zwaai te pakken krijgen. Zak enigszins door uw knieen en zwaai de bijl in een grote en krachtige boog over uw hoofd. Als u een stuk stam voor u heeft staan, mik dan op de onderran

  Normale prijs adviesprijs 35,00 Special Price 30,59 25,28
  Op voorraad, levertijd 1 tot 3 werkdagen

1 product

per pagina

Handbijl van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Handbijl zijn:

Handbijl online kopen

Wil jij snel en eenvoudig een Handbijl online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Handbijl bestellen. Heb je vragen over een Handbijl of heb je andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen jou graag!