Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Tuinpomp

Een tuin vol leven vraagt om voldoende water. Of je nu een groene oase van rust hebt of een functionele moestuin, het bewateren ervan is essentieel. Maar wat als de kraan niet in de buurt is of je een grotere watervoorraad nodig hebt? Dan komt een tuinpomp goed van pas! Deze krachtpatser haalt water uit verschillende bronnen en zorgt ervoor dat jouw planten en gewassen niets tekortkomen.

Wat maakt een tuinpomp bijzonder?

Een tuinpomp is niet zomaar een pomp. Deze is speciaal ontworpen om grote hoeveelheden water efficiënt en effectief te verplaatsen. De meeste tuinpompen zijn zelfaanzuigend, wat betekent dat ze water kunnen aantrekken zonder dat er constant water doorheen stroomt. Ze zijn robuust, duurzaam en bestand tegen de wisselvallige weersomstandigheden die we in Nederland kennen. Dankzij een krachtige motor kan een tuinpomp water uit diepe bronnen, zoals een put of een sloot, halen. En wist je dat sommige van de oudste pompen ter wereld al in de 3e eeuw voor Christus werden gebruikt? De technologie is sindsdien natuurlijk flink geëvolueerd!

Hoe gebruik je een tuinpomp?

Om het maximale uit je tuinpomp te halen, is het belangrijk deze op de juiste manier te gebruiken. Zorg allereerst voor een stabiele ondergrond en sluit de pomp aan op een stroombron. Vervolgens kies je de juiste zuigslang voor jouw watervoorziening. Zet de pomp aan en let goed op het geluid; een goed werkende pomp maakt een constant geluid zonder haperingen. Gebruik een tuinpomp vooral voor het besproeien van je tuin, het vullen van een vijver of zwembad en zelfs voor het reinigen van terrassen. Door de juiste accessoires en koppelingen te gebruiken, kun je jouw tuinpomp ook aansluiten op een irrigatiesysteem.

Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dat je niet alleen op zoek bent naar kwaliteit, maar ook naar gemak en service. Daarom bieden we je snelle levering aan, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe tuinpomp. En omdat we een groot online assortiment hebben, kun je altijd een pomp vinden die past bij jouw specifieke wensen en behoeften. Maar dat is nog niet alles. Onze scherpe online prijzen en persoonlijk advies maken het kiezen van de perfecte tuinpomp nog eenvoudiger. Wanneer je voor Gereedschapcentrum kiest, kies je voor topkwaliteit en topservice.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is