usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten iW-F Distelsteker - 850mm

WOLF-Garten iW-F Distelsteker - 850mm
29,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      WOLF-Garten iW-F Onkruidsteker: Verwijder onkruid met gemak
      Maak kennis met de WOLF-Garten iW-F Distelsteker, een onmisbaar gereedschap voor elke tuinier die efficiënt onkruid wil verwijderen. Met een lengte van 850mm is deze onkruidsteker perfect voor het uitroeien van diep geworteld onkruid zoals distels, zonder dat je hoeft te bukken of je rug te belasten. Het doordachte ontwerp en de robuuste bouw zorgen ervoor dat je zelfs het meest hardnekkige onkruid met gemak kunt aanpakken, terwijl je tuin er onberispelijk blijft uitzien.

      Veilig en duurzaam tuinieren met WOLF-Garten
      De WOLF-Garten iW-F Distelsteker is niet alleen ontworpen voor gebruiksgemak, maar ook met een focus op duurzaamheid en veiligheid. Deze onkruidsteker is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen en intensief gebruik, zodat je erop kunt vertrouwen voor jarenlang tuinonderhoud. Het gereedschap biedt een milieuvriendelijke manier om onkruid te bestrijden, zonder het gebruik van chemicaliën, wat bijdraagt aan een gezondere tuin en omgeving.

      Kies WOLF-Garten voor kwaliteit en service
      Bestel de WOLF-Garten iW-F Distelsteker via onze webshop en profiteer van de vele voordelen. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt met je tuinwerkzaamheden, terwijl ons brede assortiment ervoor zorgt dat je altijd vindt wat je nodig hebt. Onze klantenservice staat klaar om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken, met advies en ondersteuning wanneer je dat nodig hebt. Of je nu een ervaren tuinier bent of een beginner, deze onkruidsteker van WOLF-Garten is een uitstekende keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid in hun tuingereedschap. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de effectiviteit van de WOLF-Garten iW-F Distelsteker in je tuinonderhoud.

      Handgreep

      D-Greep

      Maximale werklengte

      850 mm

      Hoogte (Product)

      106.5 cm

      Breedte (Product)

      5.4 cm

      EAN

      4009269255288

      1x WOLF-Garten iW-F Distelsteker

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.