usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten KF-2K Voegenkrabber

WOLF-Garten KF-2K Voegenkrabber
12,49
11,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de WOLF-Garten KF-2K Voegenkrabber: jouw nieuwe beste vriend voor een onberispelijke tuin
      Duik in de wereld van tuinonderhoud met de WOLF-Garten KF-2K Voegenkrabber, speciaal ontworpen om gras, mos en onkruid genadeloos te verwijderen tussen tegels, langs muurkanten en trappen. Met deze krachtpatser in je handen herover je de controle over je tuin en laat je geen ongewenste plantjes kans zien tussen jouw tegels. De unieke drie-zone-greep combineert controle, kracht en comfort tot een harmonieus geheel, waardoor je zonder moeite urenlang kunt werken zonder last te krijgen van blaren of kneuzingen. De ergonomische vormgeving met gebogen vorm, zachte zones, en vingercontour zorgen voor een aangename pasvorm en extra bescherming. Bovendien biedt het brede, afgeronde uiteinde je de mogelijkheid om kracht te zetten zonder pijnlijke gevolgen. Met een lengte van 27 centimeter en een breedte van 7 centimeter is deze voegenkrabber compact genoeg voor fijn werk, maar ook krachtig genoeg voor de hardnekkige onkruid.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop met de WOLF-Garten voegenkrabber
      Je gezondheid en veiligheid zijn onbetaalbaar, en daarom is de WOLF-Garten KF-2K Voegenkrabber ontworpen met jouw welzijn in gedachten. De speciaal geformuleerde drie-zone-greep en het ergonomisch ontworpen handvat met slipvaste comfortzone zorgen voor een veilige grip, waardoor de kans op ongelukken aanzienlijk wordt verkleind. De duurzaamheid van de voegenkrabber staat buiten kijf; het is een gereedschap dat gebouwd is om de tand des tijds te doorstaan. Dus, of je nu een beginnende tuinier bent of een doorgewinterde professional, met de WOLF-Garten KF-2K Voegenkrabber ben je verzekerd van een betrouwbaar hulpmiddel dat je tuin jaar in jaar uit in topconditie houdt, zonder in te leveren op veiligheid of comfort.

      Profiteer nu: top kwaliteit en service bij elke bestelling
      Heb je je oog laten vallen op de WOLF-Garten KF-2K Voegenkrabber? Gelijk heb je! En wanneer je besluit dit onmisbare gereedschap aan te schaffen in onze webshop, profiteer je niet alleen van een topkwaliteit product maar ook van ongeëvenaarde voordelen. Dankzij onze snelle levering hoef je niet lang te wachten om van jouw nieuwe aanwinst te genieten en aan de slag te gaan met het perfectioneren van je tuin. Bovendien, met ons groot assortiment aan tuingereedschap, vind je altijd wat je zoekt tegen scherpe prijzen. En mocht je vragen hebben of advies nodig hebben, onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar om je te helpen. Kies voor de WOLF-Garten KF-2K Voegenkrabber en ervaar het gemak van shoppen bij een webshop waar jouw tuinplezier centraal staat.

      Hoogte (Product)

      27 cm

      Breedte (Product)

      7 cm

      EAN

      4009269272902

      Artikelnummer

      123406

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.