usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten KS-2K Onkruidsteker

WOLF-Garten KS-2K Onkruidsteker
Korting
adviesprijs
12,00
10,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
      Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
      Ontdek de kracht van de WOLF-Garten KS-2K Onkruidsteker
      Ben je het zat om telkens weer dat hardnekkige onkruid uit je tuin te moeten trekken en dan ook nog eens de pijn in je rug en handen te moeten voelen? Maak kennis met de WOLF-Garten KS-2K Onkruidsteker, jouw nieuwe beste vriend in de strijd tegen ongewenste planten. Deze onkruidsteker, gesierd in een opvallend rode kleur, is speciaal ontworpen voor het efficiënt uitsteken van onkruid, zelfs in de meest zware bodems. De innovatie zit hem in de nieuwe drie-zone-greep die controle, kracht en het hoogste comfort combineert. Hierdoor kun je afscheid nemen van pijnlijke blaren en kneuzingen tijdens jouw tuinwerk. De ergonomisch gevormde vaste handgreep, compleet met slipvaste comfort-zone, zorgt voor een aangename pasvorm en extra bescherming voor je handen. Of je nu een tuinliefhebber bent of een professional, de scherpe steekmes van de WOLF-Garten KS-2K garandeert een effectief resultaat elke keer weer.

      Veilig en duurzaam aan het werk
      Naast het bieden van comfort en krachtige prestaties, is de WOLF-Garten KS-2K Onkruidsteker ontworpen met oog voor jouw veiligheid en de duurzaamheid van het product. De handgreep met vingercontour niet alleen beschermt jouw handen tijdens het gebruik, maar zorgt ook voor een stabiele grip, waardoor de kans op uitglijden en daarmee verbonden ongelukken vermindert. Het brede, afgeronde uiteinde van de handgreep maakt krachtzetten mogelijk zonder het risico op blaren of kneuzingen. Dit alles resulteert in een betrouwbaar stuk gereedschap dat duurzaamheid belooft, waardoor je jarenlang op een veilige en effectieve manier van je tuin kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over je gereedschap.

      Profiteer nu van de voordelen van online bestellen
      Waarom zou je jouw nieuwe WOLF-Garten KS-2K Onkruidsteker bij ons bestellen? Twee woorden: gemak en betrouwbaarheid. Ons ruime assortiment biedt je de mogelijkheid om al je tuinbehoeften op één plek te vinden, tegen scherpe prijzen die je nergens anders vindt. Bovendien zorgt onze snelle levering ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe gereedschap. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en je hebt een shoppingervaring die net zo zorgeloos is als jouw tuinieren voortaan zal zijn. Bestel nu en ervaar het verschil - niet alleen in je tuin, maar in je hele online winkelervaring.

      Handgreep

      Ergonomische greep

      Breedte (Product)

      3.5 cm

      Maximale werklengte

      40 mm

      Hoogte (Product)

      30.5 cm

      EAN

      4009269277105

      Artikelnummer

      123405

      1x WOLF-Garten KS-2K Onkruidsteker

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.