usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten ZMi 15 Multi-Star Aluminium steel - 144cm

WOLF-Garten ZMi 15 Multi-Star Aluminium steel - 144cm
17,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de veelzijdige WOLF-Garten 3938020 Steel
      Ben je op zoek naar een betrouwbare en stevige steel voor je tuingereedschap? Zoek niet verder! De WOLF-Garten ZMi 15 Multi-Star Aluminium steel van 144 cm is jouw perfecte partner voor alle multi-star gereedschapstaken in de tuin. Dit is niet zomaar een steel. Dankzij het innovatieve klik-systeem bevestig je elke gereedschapskop moeiteloos en stevig aan deze lichtgewicht aluminium steel. Met een lengte van 144 cm en een breedte van slechts 3,5 cm combineert deze steel gebruiksgemak met efficiëntie. Of je nu werkt met mini-tuingereedschap of schoonmaaktools, je zult ontdekken dat deze aluminium steel onmisbaar is in jouw tuingereedschapskit, en het maakt je werk niet alleen makkelijker maar ook aangenamer. Laat je verrassen door de kracht en het gemak van dit handige tuingereedschap.

      Veilig en duurzaam aan de slag in de tuin
      Duurzaam tuinieren gaat hand in hand met het kiezen van het juiste gereedschap. Met de WOLF-Garten ZMi 15 Multi-Star Aluminium steel kies je voor zowel veiligheid als duurzaamheid. Deze stevige aluminium steel staat garant voor jarenlang tuinplezier zonder dat je in hoeft te boeten op kwaliteit of comfort. Het unieke klik-systeem verzekert dat elk opzetstuk stevig vastzit, wat het risico op ongelukken verkleint. Met deze steel in de hand werk je met vertrouwen en precisie aan al je tuinprojecten. Bovendien is de keuze voor een lichtgewicht aluminium steel een milieubewuste keuze. Aluminium is immers een duurzaam materiaal dat niet alleen sterk en licht is, maar ook bestand tegen roest. Zo blijft je gereedschap langer mooi en functioneel, en draag je bij aan een groenere planeet.

      Haal meer uit je tuinwerkzaamheden met onze webshop
      Klaar om je tuinwerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen met de WOLF-Garten ZMi 15 Multi-Star Aluminium steel? Bestel vandaag nog en profiteer van de vele voordelen die onze webshop te bieden heeft. Met snelle levering en scherpe prijzen ben je verzekerd van een geweldige deal. Maar dat is niet alles - onze vriendelijke service staat klaar om je te assisteren bij elke stap. Of je nu vragen hebt over onze producten of advies nodig hebt over je volgende tuinproject, wij zijn hier om je te helpen. Kies voor gemak, betaalbaarheid en kwaliteit, en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment aan tuingereedschap dat wij te bieden hebben. Maak vandaag nog de slimme keuze voor je tuin en bestel de WOLF-Garten ZMi 15 Multi-Star Aluminium steel bij onze webshop. Je tuin zal je dankbaar zijn!

      Hoogte (Product)

      144 cm

      Breedte (Product)

      3.5 cm

      EAN

      4009269393829

      Artikelnummer

      123299

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.