Prijs

  Laat nog 9 zien
  Laat nog 4 zien
  Laat nog 3 zien
  Laat nog 9 zien

Vlak schuurvellen

Vlak schuurvellen: misschien klinken ze eenvoudig, maar ze zijn een onmisbaar gereedschap voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Ze vormen de basis voor talloze projecten waarbij gladde, goed afgewerkte oppervlakken nodig zijn. Maar wat maakt vlak schuurvellen zo speciaal en hoe kunnen ze je helpen bij je volgende klus?

Een kijkje in de wereld van Vlak schuurvellen

Vlak schuurvellen, ook wel vlakschuurpapier genoemd, zijn ontworpen voor gebruik met vlakschuurmachines. Ze hebben vaak een vierkante of rechthoekige vorm en zijn beschikbaar in verschillende korrelgroottes, van zeer grof tot ultrafijn, zodat je de perfecte afwerking voor jouw project kunt bereiken. En een klein feitje: wist je dat de korrelgrootte op vlak schuurvellen wordt aangegeven met een nummer? Hoe hoger het nummer, hoe fijner de korrel en hoe gladder het resultaat!

Juist gebruik van Vlak schuurvellen

Om het meeste uit je vlak schuurvellen te halen, is het belangrijk dat je de juiste korrelgrootte voor je project kiest. Grovere vellen zijn ideaal voor het verwijderen van oude verf of het gladmaken van ruw hout, terwijl fijnere vellen perfect zijn voor de finishing touch. Vergeet ook niet om je schuurvel regelmatig te vervangen om te voorkomen dat je schuurmachine oververhit raakt.

Waarom Vlak schuurvellen bij Gereedschapcentrum kopen?

Op zoek naar vlak schuurvellen voor je volgende project? Kijk dan niet verder dan Gereedschapcentrum. Ons grote online assortiment betekent dat we altijd het juiste schuurvel voor je klus op voorraad hebben. Bovendien zorgen onze scherpe online prijzen ervoor dat je altijd de beste deal krijgt. En met onze snelle levering kan je in een mum van tijd aan de slag. Kies voor kwaliteit en service, kies voor Gereedschapcentrum!

88 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 4

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is