usp1
usp2
usp3

Sneller kitten met een accu kitspuit

accu kitspuit Milwaukee

Ben jij het ook beu om je handen kapot te knijpen met een handkitspuit? Wil jij sneller klaar zijn met je klus? Eerder naar huis? Met een accu kitspuit kun je super gedoseerd en zonder enige inspanning kilometers kitten. Geen centje pijn en tot 3 keer sneller klaar! Zowel met kokers als met worsten te gebruiken en de ideale uitbreiding van je accu gereedschap als je veel moet kitten.

Sneller kitten met deze strijder. Lees snel verder!

Voordelen accu kitspuit versus handkitspuit

Accu kitspuiten zijn krachtig en kunnen continu kit aanbrengen. Daarnaast kan deze machine zowel met kokers als met worsten gebruikt worden. Worsten zijn een stuk efficiënter, omdat je er meer uithaalt zonder te moeten wisselen. Geschikter dus voor de professional die echt meters maakt. In tegenstelling tot een koker (310ML) kun je met een worst tot wel 600ml gebruiken, dus bijna dubbel zo veel. Als je wilt wisselen tussen kokers en worsten kun je de machine ombouwen. Wij hebben de accessoires in ons assortiment om zowel met worsten als met kokers te kunnen werken op deze accu kitspuit. Slimmer werken, sneller klaar!


accu kitspuit Milwaukee

Onze favoriet, speciaal voor jou aanbevolen

Deze supersnelle accu kitspuit van Milwaukee heeft een drukkracht tot 1780 N en levert optimale prestaties met alle kit- en lijmsoorten, zelfs bij koude temperaturen. Door het stelwiel met 6 stappen met een elektronische toerentalregeling heb je jouw kitstroom 100 procent onder controle. Met het grote, robuuste plunjerontwerp voor constante stroom, minimale terugslag en efficiënt gebruik van alle kit in de cartridge is jouw kitklus zo klaar! Om alles helemaal netjes af te werken zit er een anti-druppelfunctie op. Deze accu kitspuit van Milwaukee heeft een flexibel accusysteem en werkt met alle Milwaukee M12 accu's. Bekijk hier deze snelle spuit met bijbehorende accessoires.

Wat zit er allemaal op en aan?

  • Een accu indicator
  • Een draaiwiel voor de snelheid
  • Een lockmechanisme voor de plunjer, zodat je de haak kunt gebruiken om hem op te hangen
  • Een prikker om de kit door te prikken

M12 vs. M18

De Milwaukee M12 accu kitspuit werkt met een 12V accu. Daarnaast is er ook de M18: deze kitspuit is 45% sterker dan de M12 en voor bijvoorbeeld hele stijve kitten zoals Tixophalte Shell kit of kit voor in dilatatievoegen. De M18 kitspuit is dan ook meteen een stuk zwaarder, dus voor de normale kitwerkzaamheden is de M12 juist handiger: handzamer, minder snel een lamme arm, sneller klaar.

Vind de ideale kitspuit voor jouw klus

Voor professionals die streven naar mobiliteit en snelheid is de accu kitspuit een gamechanger. Met de juiste kitspuit ben je klaar om nauwkeurig en efficiënt te werken bij al je kittoepassingen. Ontdek de Milwaukee M12 accu kitspuit bij Gereedschapcentrum: de perfecte machine voor jouw klus.

Naar alle accu kitspuiten

Ook handig bij jouw accu kitspuit:Sneller Maken met onze accu kitspuiten.


inschrijven nieuwsbrief