Prijs

Kit

Zeg eens eerlijk, als jij denkt aan de finishing touch van je bouwproject, staat kit dan bovenaan je lijstje? Waarschijnlijk niet meteen, maar onderschat nooit de kracht van een goede kit! Met de juiste kit zeg je voorgoed vaarwel tegen waterintrusies, verzeker je jezelf van een ijzersterke hechting en tover je die naden en kieren om tot een naadloos geheel. Of je nu een professional in de bouw bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, in de wereld van bevestigingsmateriaal is kit die stille krachtpatser die je werk naar een hoger niveau tilt.

De wondere wereld van kit

Kijk je naar kit, dan zie je meer dan alleen een tube. Het is de kameleon onder de bevestigingsmaterialen, zich aanpassend aan elke situatie. Van sanitair tot aan de gevelbouw, er is altijd een kit die past bij jouw klus. En als je denkt aan topkwaliteit, dan valt je oog al snel op TEC7. Deze dudes weten wat ze doen: een lijn van producten die niet alleen hechten, maar ook afdichten en vullen als geen ander. De juiste kit kiezen is essentieel; voor natte ruimtes heb je iets anders nodig dan voor een kozijn buiten. En dan het gebruik: met de kitpistool in de aanslag als een echte cowboy, maar dan wel één die weet hoe je strakke lijnen trekt. Wist je trouwens dat er kit is die je zelfs onder water kunt gebruiken? Handig voor de klusser die ook duiker is!

Kitten met voordelen

Binnen de magische wereld van kit, bij Gereedschapcentrum, nemen we je graag bij de hand. Niet letterlijk natuurlijk – je handen zijn vast veel te vies van al dat klussen. Maar denk eens in: een assortiment waar zelfs de meest kritische kitter stil van wordt, scherpe prijzen die je niet zomaar overal tegenkomt, en dat allemaal uit eigen voorraad leverbaar. Dat betekent voor jou als klant niet alleen dat je snel kunt beginnen met je project, maar ook dat je niet de hoofdprijs betaalt voor kwaliteit. Plus, als je nog geen idee hebt welke kit je moet hebben, dan staan we met onze top service klaar om je persoonlijk advies te geven. En kijk ook zeker eens bij onze Promotie, omdat je nooit weet welk pareltje daar op je wacht.

91 artikelen

Pagina 1 van 4