usp1
usp2
usp3

Top 5 meest krachtige boormachines van dit moment

Ben jij op zoek naar de meest krachtige machine voor de zwaarste klussen? Wij hebben ‘m! Als specialist weten wij natuurlijk hoe belangrijk (en lekker) het is om een krachtige machine in handen te hebben. In deze blog zetten we 5 accu boormachines voor je op een rij, namelijk:

  • Makita DDF486
  • Festool TDC18/4
  • Milwaukee M18 FDD3
  • Bosch GSR18V-150
  • Mafell A18

Beter boren met deze krachtpatsers: voor welke ga jij? Lees snel verder!

Makita DDF486

De Makita DDF486 is een sterke boor- /schroefmachine speciaal voor zware boor- en schroefwerkzaamheden met grotere diameters. Deze machine is super sterk en geschikt voor de zwaarste klussen door het maximale aandraaimoment van 130Nm. Hij is constant in zijn toeren en kracht tijdens werkbelasting, ook bij zwaardere belasting. Deze krachtpatser van Makita heeft 2 functies: schroeven en boren. Daarnaast heeft ‘ie een hoog ergonomisch werkcomfort door een uitstekende machine-accu balans en een comfortabele softgrip. Hij is voorzien van dubbele ledverlichting voor nog beter zicht, zodat jij perfect ziet waar je mee bezig bent. Met zijn krachtige borstelloze motor levert deze boormachine indrukwekkende prestaties. De metalen tandwielaandrijving zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. De Makita DDF486 is een solide keuze voor diverse stevige klussen.

Bekijk Makita DDF486

Festool TDC18/4

Pure kracht, gedoseerd in 4 versnellingen: dat is de Festool TDC18/4. Met zijn onverwoestbare metalen aandrijving is dit één van de betere keuzes als je op zoek bent naar een krachtige machine. Van schroeven met 50 Nm draaimoment in de 1e versnelling tot en met het nauwkeurig boren met 3.600 omw/min in de 4e versnelling: een onovertroffen schroefboormachine voor de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Dankzij de uiterst krachtvolle, borstelloze en dus duurzame EC-TEC-motor is deze machine van Festool een echte krachtpatser. Met de slimme FastFix-aansluiting kunnen adapters snel en zonder gereedschap worden gewisseld. Dit zorgt ervoor dat jij flexibel kunt boren, schroeven, hoekboren en hoekschroeven. De diepteaanslag en de excenteradapter maken extra dieptebegrensd en dicht bij de kant schroeven mogelijk. Voor toepassingen met hoge vermogensbehoefte levert de 4,0 Ah Li-HighPower Compact-accu de ideale combinatie van kracht, compactheid en gemak. Voor nóg meer vermogen is de 5,0 Ah accu bij bijzonder zware boor- en schroeftoepassingen de juiste keuze. Daarnaast heeft de Festool TDC18/4 een hele hoop mogelijke accessoires die hem onderscheidt van de andere machines. Lekker multi-inzetbaar dus! Als je op zoek bent naar een boormachine die krachtige prestaties levert, is de Festool TDC18/4 een topkeuze.

Bekijk Festool TDC18/4

top 5 krachtige boormachines

Milwaukee M18 FDD3

Nog zo’n krachtpatser: de M18 FDD3 van Milwaukee. Met zijn koolborstelloze motor en volledig metalen tandwielsysteem is deze boormachine gebouwd voor zware toepassingen. Een hoog vermogen met een maximale koppel van 158 Nm zorgt ervoor dat jij goed aan de slag kunt. Het uiterst compact ontwerp van 173 mm lengte geeft jou toegang tot krappe ruimtes. Milwaukee’s Powerstate koolborstelloze motor, Redlithium accu technologie en Redlink Plus hardware en software intelligentie zorgen voor een uitstekend vermogen, een lange werkduur en duurzaamheid. Ook is deze krachtige machine uitgerust met een heldere LED voor het verlichten van de werkplek en een ingebouwde brandstofmeter op de accu, die de resterende accu-werktijd aangeeft. Met de metalen riemclip zorg je voor snelle en gemakkelijke bevestiging van jouw machine. Milwaukee M18 FFD3: een goede keuze als je op zoek bent naar een krachtige machine voor jouw zware klussen.

Bekijk Milwaukee M18 FDD3

Bosch GSR18V-150

Wanneer kracht telt, kies je voor de Bosch GSR18V-150. Deze slimme schroefboormachine staat voor ongeëvenaarde kracht en controle en heeft een maximaal draaimoment van 150 Nm. Door de ProCORE18V-accu's en een krachtige borstelloze motor heeft deze krachtige machine een enorm hoge bewerkingssnelheid. Ervaar ongeëvenaarde controle in elke fase door het nauwkeurige Electronic Angle Detection en inschakelbare KickBack Control. De metalen boorhouder en metalen tandwielkast zorgen voor meer betrouwbaarheid en robuustheid. Deze krachtige, slimme schroefboormachine met ongeëvenaarde prestaties en controle voor een groot aantal schroef- en boorklussen is jóuw partner bij krachtig boren.

Bekijk Bosch GSR18V-150

Mafell A18

De Mafell A18 Accu schroefboormachine is licht in gewicht, maar bijzonder robuust en krachtig in de uitvoering. Een verrassing in zijn klasse door de buitengewoon grote kracht en de slimme functies. Deze schroefboormachine is een perfecte keuze voor de zwaardere montage- en inrichtingswerkzaamheden. Met een maximaal draaimoment van 130 Nm is dit een robuuste machine met extra kracht. De impulsfunctie biedt in lastige situaties de beslissende meerwaarde, bijvoorbeeld bij vastzittende schroeven en gladde oppervlakken. De elektronische anti-kickbackfunctie biedt veiligheid door een actieve motoruitschakeling en beschermt het handgewricht tegen plotse draaibewegingen. Kortom: een powertool voor iedere zware klus.

Bekijk Mafell A18

Maak je boormachine compleet

Denk naast de aanschaf van de boormachine ook aan de accessoires die je nodig hebt of handige tips die je kunt gebruiken, bijvoorbeeld:

Krachtig gereedschap dat jouw klus makkelijker maakt.

In deze blog hebben we een overzicht gegeven van enkele van de meest krachtige boormachines op de markt op dit moment. Bij het kiezen van de juiste boormachine is het belangrijk om rekening te houden met jouw specifieke behoeften en het type werk dat je gaat uitvoeren. Investeer in een boormachine die niet alleen voldoet aan je huidige behoeften, maar ook geschikt is voor toekomstige projecten. Met de juiste boormachine in handen, ben je klaar om elke klus met vertrouwen aan te pakken.

Krachtiger Maken met deze 5 toppers.

Bekijk ook onze video over de 5 meest krachtige boormachines van het moment!


krachtige boormachines

inschrijven nieuwsbrief