usp1
usp2
usp3

Milwaukee M18 FDD3-0X FUEL™ boorschroefmachine - 158 Nm - 18V

Milwaukee M18 FDD3-0X FUEL™ boorschroefmachine - 158 Nm - 18V-image
Milwaukee M18 FDD3-0X FUEL™ boorschroefmachine - 158 Nm - 18V-image
Milwaukee M18 FDD3-0X FUEL™ boorschroefmachine - 158 Nm - 18V-image
Milwaukee M18 FDD3-0X FUEL™ boorschroefmachine - 158 Nm - 18V-image
Milwaukee M18 FDD3-0X FUEL™ boorschroefmachine - 158 Nm - 18V-image
Milwaukee M18 FDD3-0X FUEL™ boorschroefmachine - 158 Nm - 18V-image
Milwaukee M18 FDD3-0X FUEL™ boorschroefmachine - 158 Nm - 18V-image

Uitvoering

241,29

Verwachte leverdatum

13-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Maak kennis met de Milwaukee M18 FDD3-0X Accu schroefboormachine
   Duik in de wereld van geavanceerd klussen met de Milwaukee M18 FDD3-0X FUEL™ boorschroefmachine. Deze ware krachtpatser op het gebied van accugereedschap tilt je kluservaring naar een hoger niveau met zijn revolutionaire kracht en precisie. Met een indrukwekkend maximumkoppel van 158 Nm en een compact ontwerp van slechts 173 mm lengte, is geen ruimte te krap en geen uitdaging te groot. Of je nu metaal of hout bewerkt, met boorcapaciteiten van respectievelijk 16 mm en 89 mm laat deze machine je nooit in de steek. Extra veiligheid is gewaarborgd door Milwaukee's innovatieve AUTOSTOP™ technologie, die overdreven rotatie herkent en de machine automatisch uitschakelt, waardoor ongevallen worden voorkomen. De ingebouwde LED-verlichting verzekert dat je altijd zicht hebt op je werk, terwijl de resterende acculading duidelijk afleesbaar blijft dankzij de handige brandstofmeter. Werk langer door en met meer precisie, dankzij de krachtige combinatie van de POWERSTATE™ koolborstelloze motor, REDLITHIUM™ accutechnologie, en REDLINK PLUS™ intelligentie. Bereid je voor op een nieuw tijdperk van efficiënt schroef- en boorwerk met deze onvergelijkbare tool.

   Veilig, duurzaam en altijd betrouwbaar
   Met de Milwaukee M18 FDD3-0X FUEL™ boorschroefmachine ben je niet alleen uitgerust met een tool die krachtig presteert onder druk, maar ook met een partner die duurzaamheid en veiligheid garandeert bij elke klus. Deze machine staat symbool voor de toewijding aan innovatie met zijn geavanceerde AUTOSTOP™ veiligheidsfeature die direct ingrijpt bij potentieel gevaarlijke situaties. Zelfs in de meest uitdagende projecten blijft deze schroefboormachine door de hoogwaardige REDLITHIUM™ accu's en de POWERSTATE™ motor langdurig werken zonder aan kracht te verliezen. De intelligente REDLINK PLUS™ technologie zorgt ervoor dat het gereedschap nooit overbelast raakt en optimaliseert de prestatie voor elke klus. Zo combineert de Milwaukee M18 FDD3-0X FUEL™ boorschroefmachine moeiteloos kracht met precisie, veiligheid met duurzaamheid, en garandeert je een betrouwbaar hulpmiddel voor al je projecten.

   Ultiem gemak en voordelen bij jouw vertrouwde webshop
   Wanneer je kiest voor de aanschaf van de Milwaukee M18 FDD3-0X FUEL™ boorschroefmachine via een gespecialiseerde webshop, maak je niet alleen een keuze voor kwaliteit maar ook voor gemak en zekerheid. Je profiteert van snelle levering, waardoor je bijna direct aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst. Bovendien garandeert een breed assortiment dat je altijd vindt wat je nodig hebt voor je klusprojecten, tegen scherpe prijzen die je budget respecteren. Het gemak van online shoppen, gecombineerd met een vriendelijke service die altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden, maakt het kiezen voor deze boorschroefmachine een slimme zet. Stap over op een hoger niveau van efficiëntie en duurzaamheid in je klusprojecten, met de ondersteuning en voordelen van een webshop die jou en je passie voor klussen begrijpt.

   Accu platform

   M18

   Capaciteit boorkop

   13 mm

   Variabel toerental

   Ja

   Boorcapaciteit metaal

   16 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Boorcapaciteit hout

   89 mm

   Aandraaimoment maximaal

   158 N

   Voltage

   18

   Toerental onbelast

   2100 rpm

   EAN

   4058546376567

   Artikelnummer

   375226

   1x Milwaukee M18 FDD3-0X Schroefboormachine

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.