Prijs

Tegelkruisjes

Als je het hebt over tegelzetten, dan zijn bevestigingsmateriaal en precisie twee handen op één buik. En laat tegelkruisjes nu net het perfecte hulpmiddel zijn om die precisie te bereiken. Deze kleine maar fijne accessoires zorgen ervoor dat elke tegel op exact dezelfde afstand van zijn buren ligt. Het resultaat? Een strak en uniform tegelpatroon, net alsof het door een professional is gelegd. Maar vergis je niet, ook voor de pro’s onder ons zijn tegelkruisjes onmisbaar. Ze maken niet alleen het leven van elke doe-het-zelver een stuk aangenamer maar tillen ook professionele projecten naar een hoger niveau.

Zeg maar dag tegen scheve tegels

Zou het niet fantastisch zijn als elke tegel netjes recht ligt zonder dat je daarvoor een liniaal of je timmermansoog moet gebruiken? Dat is precies waar tegelkruisjes voor zorgen. Deze kleine helden zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, wat betekent dat je de voegbreedte helemaal zelf in de hand hebt. Zoek je tegelkruisjes die niet alleen van topkwaliteit zijn maar ook makkelijk in gebruik? Dan moet je zeker eens kijken naar wat Rubi te bieden heeft. Hun tegelkruisjes zorgen voor een ultrascherpe afwerking van elk tegelproject. En weet je wat nog mooier is? Ze zijn herbruikbaar, wat ze een slimme en duurzame keuze maakt voor elke klus. Een interessant feitje is dat professionals vaak voor iets grotere voegen kiezen in ruimtes met veel water, zoals badkamers, om waterafvoer te bevorderen.

Waarom je bij ons moet zijn voor je tegelkruisjes

Denk je erover om tegelkruisjes te kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Gereedschapcentrum profiteer je van een Promotie en dat niet alleen. We bieden een groot assortiment aan, zodat je altijd het juiste product vindt dat past bij jouw specifieke behoeften - of je nu een professionele tegelzetter bent of een enthousiaste doe-het-zelver. Bovendien, dankzij onze eigen voorraad, kunnen we een snelle levering garanderen. Van kleine tegelklusjes in de badkamer tot het tegelen van een complete keuken, wij staan voor je klaar met advies op maat, topkwaliteit producten en een service waar je u tegen zegt. Maar dat doen we niet, want bij ons ben je gewoon 'je'.

19 artikelen

Pagina 1 van 1