usp1
usp2
usp3

Waarom kiezen voor Bosch EXPERT accessoires?

Bosch AC, wereldwijd marktleider in toebehoren van elektrisch gereedschap, plaatst haar allerbeste boren, zagen en slijp- en schuurmiddelen vanaf mei onder een nieuwe familie, de EXPERT range genaamd. Tot deze familie mogen enkel producten toetreden als ze in kwaliteit (veel) beter presteren dan de markt. Hoeveel beter? 2x, 20x of zelfs 50x? Dat vind je terug op de nieuwe verpakking.

Reden 1: Extreem lange levensduur

EXPERT accessoires gaan tot 100x langer mee. Wat is dat waard voor professionals?

Dankzij het gebruik van Carbide (hardmetaal) in de tanden van bijvoorbeeld onze decoupeer- en reciprozagen of op de boorkop van onze boren gaat deze tot wel 100 x langer mee. We hebben dit natuurlijk in de praktijk getest.

Wist je dat er Carbide al wordt toegepast in ruim 600 verschillende accessoires van Bosch? Al deze artikelen kennen daarmee een levensduur die oploopt tot 100x een reguliere boor of zaagblad.

Reden 2: Snelheid en nauwkeurigheid

Snelheid en nauwkeurigheid, kan het allebei? Ja, met de slimme innovaties van Bosch, werk je sneller én nauwkeuriger omdat het werk eenvoudiger wordt en je minder kracht hoeft te zetten. Neem als voorbeeld een gatzaag met de powerchange adapter. Ben je klaar met boren, dan duw je eenvoudig het restmateriaal uit je gatzaag en klik je er met één beweging een andere diameter boor op.

Een ander voorbeeld van Snelheid en nauwkeurigheid, zien we terug bij decoupeerzaagbladen. De extra-clear bladen van Bosch hebben een vertanding waarbij zowel de bovenzijde als de onderzijde van het werkstuk een schone zaagsnede opleveren. Het is daarmee niet meer nodig om de machine ondersteboven te houden om tijdens het zagen zicht te houden op je eindresultaat. Hiermee wordt zagen makkelijker en bereik je sneller een goed eindresultaat.

Waarom kiezen voor Bosch EXPERT accessoires?-image

Reden 3: Veiligheid en stofvrij werken

Klus je vaker, dan ken je het belang van veiligheid en gezondheid op de werkplaats. De impact van een trilvrij handvat of een stofvrij schuurnet zijn indrukwekkend. Zeker bij voorbereidende schuurwerkzaamheden komen er enorme hoeveelheden stof vrij. Het meeste schuurpapier heeft enkele gaten waardoor het stof kan worden afgezogen, maar het schuurnet van Bosch kent een volledig open structuur waardoor er tot 5 x zoveel stof kan worden afgezogen. Bovendien komt het stof niet meer verstopt te zitten in het net waardoor het net veel langer meegaat dan regulier schuurpapier.