usp1
usp2
usp3

Bosch 2608837747 Cirkelzaagblad - 140 x 20 x 30T - Staal

Bosch 2608837747 Cirkelzaagblad - 140 x 20 x 30T - Staal
Stofvrij
30,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Stof is overal, maar met de juiste producten kun je het tot een minimum reduceren. Met Bosch Professional is dat eenvoudiger dan ooit. Bescherm je gezondheid, bescherm je machines en bescherm je accessoires.
   Stof is overal, maar met de juiste producten kun je het tot een minimum reduceren. Met Bosch Professional is dat eenvoudiger dan ooit. Bescherm je gezondheid, bescherm je machines en bescherm je accessoires.
   Bosch 2608837747 cirkelzaagblad voor staal

   Stel je voor: een cirkelzaagblad dat niet alleen door staal heen snijdt alsof het boter is, maar ook de levensduur van je accu maximaliseert. Dat is exact wat het Bosch Standard for Steel cirkelzaagblad te bieden heeft. Met een diameter van 140 millimeter en 30 scherp geslepen hoogwaardige hardmetalen tanden, tilt dit zaagblad je werk naar een hoger niveau. Het unieke aan dit blad is de extra smalle zaagsnede. Dit minimaliseert niet alleen de wrijving tijdens het zagen, maar zorgt ook voor een aanzienlijke materiaalbesparing en stroomverbruik. Zo kun je langer doorgaan zonder de accu op te laden. Dit zaagblad bevestigt opnieuw de reputatie van Bosch dat bekend staat om zijn kwaliteit, duurzaamheid en precisie. Perfect voor de professional die geen compromissen sluit op het gebied van prestatie en efficiëntie.

   Klaar voor elke klus

   Het Bosch Standard for Steel cirkelzaagblad is jouw partner in het nauwkeurig en efficiënt zagen van staal. Dankzij de perfecte balans tussen de nauwe zaagsnede en de hoogwaardige hardmetalen tanden, ga je elke staalbewerkingsuitdaging aan met vertrouwen. Dit blad is niet alleen geschikt voor staal, maar past ook naadloos in de meest gangbare snoerloze handdroogzaagmachines. Dit maakt het een veelzijdig en onmisbaar stuk gereedschap in je arsenaal. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, dit cirkelzaagblad van Bosch stelt nooit teleur. Het biedt de perfecte combinatie van kracht, precisie en levensduur, essentieel voor ieder staalbewerkingsproject.

   Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

   Met het Bosch Standard for Steel cirkelzaagblad haal je een topstuk in huis dat aan al je eisen voldoet. Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dat kwaliteit van essentieel belang is. Daarom bieden we niet alleen producten van topmerken zoals Bosch tegen scherpe online prijzen, maar staan we ook klaar met gratis professioneel advies. Ons assortiment is breed en diep, waardoor je altijd vindt wat je nodig hebt, ondersteund door snelle levering uit onze grote voorraad. Kies voor Gereedschapcentrum en ervaar het ultieme gemak en de betrouwbaarheid van werken met gereedschappen van topkwaliteit. Beter maken begint hier, welk project je ook voor ogen hebt.

   Asgat meting

   20 mm

   Aantal tanden

   30T

   Productlijn

   Bosch Professional

   Geschikt voor materiaal

   Staal

   EAN

   3165140958691

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.