Klik hier voor al onze acties.

Bosch 2608900017 EXPERT Starlock CoatedCarbide invalzaagblad AIZ 32 AIT Carbide, Metal 32 x 40 mm

20,39 16,85
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Gratis accessoire: dit product valt in de periode van 1 januari t/m 30 april 2023 binnen de Bosch PRO DEAL actie. Dit wil zeggen dat je na aankoop van deelnemende Bosch accessoires  t.w.v. €75,- (ex btw) of meer kunt kiezen uit een door Bosch bepaalde selectie accessoires. Koop je t.w.v. €150,- (ex btw) of meer dan kun je kiezen uit een uitgebreidere - door Bosch bepaalde - selectie accessoires. Je kunt tot dit bedrag komen met meerdere items, maar de items moeten wel op 1 order te staan.

Zo doe je mee aan deze actie: Upload je aankoopbewijs bij Bosch. Je kiest daar je gratis accessoire. Bosch zal de accessoire opsturen.

Bijzondere kenmerken

Gaat tot 50x langer mee dan een bi-metalen zaagblad

Wanneer geharde schroeven roesten of anderszins vast komen te zitten, is perfect vlak afzagen op het oppervlak de enige optie. De Expert MetalMax maakt een perfecte vlakke zaagsnede, zelfs in gehard metaal, en met zijn uitstekende lange levensduur is dit het perfecte accessoire voor de professional die sterke materialen wil zagen met een multitool.

De Expert MetalMax is Bosch Carbide Technology op de toekomst gesneden. Niet alleen zijn de tanden gemaakt van een strook extreem hard metaal die zelfs door roestvrij staal kan zagen, maar deze zaag heeft ook een extra, hightech coating voor een maximale levensduur. De vlakke snijkant is geoptimaliseerd voor afzagen omdat deze minder snel wegglijdt over schroeven of buizen.

Je hebt al gezien hoe verbazingwekkend goed de multitool in staat is om in en door hout te zagen: het Bosch Expert MetalMax zaagblad voor multitools maakt hetzelfde mogelijk voor metaal. Het zaagt zelfs met gemak door geharde raamschroeven en bewapening.

Starlock aansluiting voor maximale krachtoverdracht en een gemakkelijke zaagbladwissel binnen drie seconden.

Specificaties

Breedte [mm]: 32
Invaldiepte [mm]: 40

Meer informatie:

Meer informatie
NaamBosch 2608900017 EXPERT Starlock CoatedCarbide invalzaagblad AIZ 32 AIT Carbide, Metal 32 x 40 mm
Type nummer2608900017
FabrikantBosch
EAN

Merkinformatie:

De Bosch 2608900017 is een Multitool zaagblad. Bosch staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang een relevant assortiment van Bosch aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Bosch Multitool zaagblad wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice