usp1
usp2
usp3

Bosch 2608901203 6-delige Expert M480 Schuurnetset + tussenpad - 150 mm

Bosch 2608901203 6-delige Expert M480 Schuurnetset + tussenpad - 150 mm
Stofvrij
12,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Stof is overal, maar met de juiste producten kun je het tot een minimum reduceren. Met Bosch Professional is dat eenvoudiger dan ooit. Bescherm je gezondheid, bescherm je machines en bescherm je accessoires.
   Stof is overal, maar met de juiste producten kun je het tot een minimum reduceren. Met Bosch Professional is dat eenvoudiger dan ooit. Bescherm je gezondheid, bescherm je machines en bescherm je accessoires.
   Bosch 2608901203 Excentrische schuurvellen: Een revolutie in jouw schuurwerk
   Wanneer je zoekt naar top-of-the-line schuurmaterialen, stuit je onvermijdelijk op de Bosch 2608901203 6-delige Expert M480 Schuurnetset met een tussenpad van 150 mm, exclusief ontworpen voor excenterschuurmachines. Dit bijzondere set, afkomstig van de gerenommeerde fabrikant Bosch, is een gamechanger voor iedereen die zich bezighoudt met het bewerken van hard hout. Met een diameter van 150 mm en een korrelgrootte van 180, biedt dit schuurnet een oppervlaktebehandeling die zowel efficiënt als uniform is. Daarnaast zorgt de specifieke afmeting van het product, met een hoogte, lengte én breedte van 150 millimeters, voor een perfecte aansluiting op jouw machine. Het set bestaat uit 6 stukken, waardoor je een ruime voorraad hebt voor meerdere projecten. Door de optimale compatibiliteit met excenterschuurmachines is dit schuurnet niet alleen veelzijdig, maar ook bijzonder effectief voor het bewerken van hard hout.

   Veilig, duurzaam en betrouwbaar: Jouw keuze in vakmanschap
   Het gebruik van de Bosch 2608901203 schuurnetset belooft niet alleen hoogwaardige resultaten, maar garandeert ook veiligheid en duurzaamheid tijdens het werkproces. Dankzij de superieure kwaliteit en de slimme fabricatie is het risico op scheuren miniem, waardoor je langer kunt doorgaan met jouw project zonder onderbrekingen. Bovendien zorgt de speciale samenstelling van het schuurnet voor een verbeterde stofafvoer, wat niet alleen jouw werkomgeving schoner houdt, maar ook de gezondheid van de gebruiker ten goede komt. Bosch heeft met dit product opnieuw bewezen dat betrouwbaarheid en een lange levensduur centraal staan, waarmee de stabiliteit tijdens het schuren wordt verhoogd en de noodzaak voor vervanging van het schuurnet wordt verminderd. Dit alles maakt de Bosch 2608901203 set een verstandige keuze voor professionals en doe-het-zelvers die hun ambacht serieus nemen.

   Geniet van exclusieve voordelen bij ons: Snelheid ontmoet kwaliteit
   Door te kiezen voor de Bosch 2608901203 Excentrische Schuurnetset uit ons assortiment, investeer je niet alleen in de kwaliteit van je werk, maar ook in een winkelervaring die staat voor snelheid en uitbundige klantvriendelijkheid. Met onze belofte van snelle levering hoef je nooit lang te wachten op jouw essentiële gereedschap. Ons indrukwekkende assortiment staat garant voor het vinden van alles wat je nodig hebt onder één digitaal dak, of dat nu voor dit specifieke schuurnet is of ieder ander gereedschap. Onze vriendelijke service, gekoppeld aan scherpe prijzen, zorgt ervoor dat jouw aankoop niet alleen een investering is in materialen, maar ook in een moeiteloze en aangename aankoopervaring. Stap daarom nu over naar ons en maak van jouw project een ongekend succes met de Bosch 2608901203 schuurnetset.

   Aansluiting

   Haak-lus

   Geschikt voor machine

   Excenterschuurmachine

   Geschikt voor materiaal

   Hard hout

   Diameter

   150

   Hoogte (Product)

   180 mm

   Korrelgrootte

   180

   Lengte (Product)

   150 mm

   Breedte (Product)

   150 mm

   Aantal stuks

   6

   Gewicht (Product)

   78 g

   EAN

   4059952568591

   6x Bosch schuurschijf

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.