usp1
usp2
usp3

Einhell MEDIUM Borstelset (gladde stenen) voor Picobella - 115 mm

Einhell MEDIUM Borstelset (gladde stenen) voor Picobella - 115 mm
Outlet
adviesprijs
29,00
20,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Einhell 3424120 Hogedrukreiniger toebehoren: Een glansrijke oplossing voor gladde oppervlakken
      Ontdek de oplossing voor het schoonhouden van je gladde stenen oppervlakken: de Einhell MEDIUM Borstelset speciaal ontwikkeld voor de Picobella - een essentiële aanvulling voor elke hogedrukreiniger setup. Met een diameter van 115 mm, zijn deze borstels precies wat je nodig hebt om zacht vuil zoals mos en groene aanslag moeiteloos te verwijderen. Het beste? Dankzij de ingenieus ontworpen zijborstel worden ook de randen en borders niet vergeten. Geschikt voor de PICOBELLA, past deze set perfect bij je reinigingsarsenaal en maakt het je klus eenvoudiger en efficiënter. Of je nu een patio, tuinpad of oprit hebt, deze MEDIUM borstelset zorgt ervoor dat jouw gladde stenen oppervlakken er weer stralend uitzien.

      Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid in elk detail
      Veiligheid en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel, en dat zie je terug in de Einhell MEDIUM Borstelset. Gemaakt met oog op zowel gebruiksgemak als de bescherming van jouw oppervlakken, bieden deze borstels een evenwichtige reiniging zonder kans op schade. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart je terras of pad kunt onderhouden, wetende dat de borstels zacht genoeg zijn om geen krassen achter te laten, maar effectief genoeg om al het vuil weg te krijgen. Bovendien, met de betrouwbaarheid van de zijborstel, ben je verzekerd dat ook de moeilijk bereikbare plekken de aandacht krijgen die ze verdienen. Reinigen wordt hierdoor niet alleen grondiger maar ook aanzienlijk minder tijdrovend.

      Voeg glans toe aan je tuin met snelheid en gemak
      Waarom kiezen voor de Einhell MEDIUM Borstelset bij onze webshop? Ten eerste, profiteer je van onze snelle levering. We begrijpen dat je snel aan de slag wilt met je nieuwe aanwinst, daarom zorgen wij ervoor dat jouw bestelling in een mum van tijd bij je thuis is. Daarnaast geniet je van onze scherpe prijzen waardoor je hoogwaardige producten in huis haalt zonder de bank te breken. Met de Einhell MEDIUM Borstelset maak je niet alleen een slimme keus voor de verzorging van je gladde stenen oppervlakken, maar doe je ook nog eens een aankoop bij een webshop waar klanttevredenheid en kwaliteit vooropstaan. Laat geen moeite of vuil je nog in de weg staan en geef je buitengebied de aandacht die het verdient.

      Type accessoire

      Overig

      EAN

      4006825646245

      2-delige borstelset

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.