usp1
usp2
usp3

  Tuingereedschap

  (72)

  Accu gereedschap

  (39)

  Elektrisch gereedschap

  (15)

  Transport & opslag

  (13)

  Accessoires

  (7)

  Overig

  (6)

  Bevestigingsmateriaal

  (1)

  Meetgereedschap

  (1)

  Verf & verfbenodigdheden

  (1)

Prijs

  Laat nog 2 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 23 zien
  Laat nog 22 zien

Einhell

154 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 7

Welkom in de wereld van Einhell: jouw klus, onze missie

Stap binnen in de wereld van Einhell, waar elke doe-het-zelver en professional zich meteen thuis voelt. Dit Duitse merk, opgericht in de jaren '60, is jouw betrouwbare partner voor alles wat draait om klussen, tuinieren en vrije tijd. Met een breed scala aan elektrisch gereedschap en tuinapparatuur, biedt Einhell je de kracht en precisie die je nodig hebt om elke taak met gemak te klaren. Van boormachines die door de hardste materialen gaan als een warm mes door boter, tot tuinapparatuur die je groene paradijs tot in de puntjes verzorgt, Einhell staat altijd voor je klaar.

Einhell: duurzaam en betrouwbaar, klus na klus

Einhell is niet alleen synoniem voor kracht, maar ook voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een focus op innovatie en kwaliteit, zorgt Einhell ervoor dat elke klusser, van amateur tot professional, kan rekenen op gereedschap dat niet alleen vandaag, maar ook morgen en daarna presteert. Hun gereedschappen zijn gebouwd om lang mee te gaan, met een slim design dat energie-efficiëntie en gebruiksgemak vooropstelt. Dus of je nu aan het verbouwen, renoveren of tuinieren bent, Einhell gereedschap is ontworpen om jouw trouwe kluspartner te zijn, klus na klus.

Topgereedschap van Einhell: kracht in elke categorie

Klaar om je gereedschapskist te upgraden met Einhell? Duik dan in hun topcategorieën zoals de ongeëvenaarde vandiktebank die elk stuk hout in de perfecte vorm schaaft, de elektrische verticuteermachine die je gazon ademruimte geeft, en de superprecieze zaagtafel voor al je zaagwerk. Wist je dat Einhell een pionier is op het gebied van accu-technologie? Hun Power X-Change systeem laat je toe om één accu te gebruiken voor meer dan 200 gereedschappen, van boormachines tot tuinapparatuur. Dat is nog eens slim klussen!

Vind jouw Einhell gereedschap bij Gereedschapcentrum

Is Einhell het merk dat je zoekt? Perfect, want bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment Einhell gereedschap tegen scherpe prijzen. En met onze snelle levering en eigen voorraad, heb je jouw nieuwe Einhell gereedschap sneller in huis dan je "waar is mijn schroevendraaier" kunt zeggen. Of je nu een professional bent die op zoek is naar betrouwbaarheid en efficiëntie of een doe-het-zelver die zijn projecten naar een hoger niveau tilt, met Einhell en Gereedschapcentrum heb je alles in handen voor een succesvolle klus. Kies voor top service en kwaliteit, kies voor Einhell bij Gereedschapcentrum.