usp1
usp2
usp3

Einhell GC-RS 2845 CB Hakselaar - 2300W

Einhell GC-RS 2845 CB Hakselaar - 2300W
322,49

Verwachte leverdatum

17-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Einhell 3430635 Hakselaar
      Als je zoekt naar een krachtige en toch stille oplossing voor je tuinafval, dan is de Einhell GC-RS 2845 CB hakselaar iets voor jou. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2300 Watt trotseert deze machine moeiteloos grote en harde bomen, heggen en struiken. Je hoeft je geen zorgen te maken over het geluidsniveau; deze hakselaar werkt met een wals tondeuse, waardoor hij beduidend stiller is dan een conventionele impact hakselaar. De grote trechteropening maakt het vullen van de machine een fluitje van een cent, terwijl de opvangbak van 60 liter betekent dat je langer kunt werken zonder te hoeven stoppen om de bak te legen. Met een maximale snijdikte van 45 millimeter ben je verzekerd van uitstekende prestaties, waardoor je tuinafval in optimale composteerbare onderdelen wordt omgezet. Dit alles maakt de Einhell GC-RS 2845 CB hakselaar een slimme keuze voor elke tuinliefhebber.

      Veilig, duurzaam en betrouwbaar hakselen
      Bij de ontwikkeling van de Einhell GC-RS 2845 CB hakselaar is specifiek aandacht besteed aan veiligheid en duurzaamheid. De machine is uitgerust met een schakeldoos die een geïntegreerde veiligheidsschakelaar bevat. Dit zorgt ervoor dat je altijd beschermd bent tijdens het gebruik, waardoor de kans op ongelukken tot een minimum wordt beperkt. Bovendien biedt de wals tondeuse technologie niet alleen een stille werking, maar zorgt het ook voor een zelfstandige machine zonder terugslag. Dit houdt in dat grote en harde materialen efficiënt en veilig verwerkt worden. De duurzaamheid van deze hakselaar wordt gegarandeerd door de hoogwaardige materialen en constructie, waardoor je zeker kunt zijn van een betrouwbare hulp in de tuin voor vele jaren.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Niet alleen bieden we de Einhell GC-RS 2845 CB hakselaar aan tegen scherpe prijzen, maar je profiteert ook van onze vriendelijke service die altijd klaarstaat om je te helpen bij je keuze. Bovendien zorgt onze snelle levering ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe hakselaar. Ons groot assortiment zorgt er daarnaast voor dat je voor al je tuin- en klusbenodigdheden bij ons terecht kunt. Wanneer je kiest voor onze webshop, kies je voor een probleemloze ervaring van begin tot eind. Met de Einhell GC-RS 2845 CB hakselaar en onze onberispelijke service, ben je klaar om jouw tuin naar een hoger niveau te tillen.

      Met opvangbak

      Ja

      Werkt op

      Netstroom

      Opgenomen vermogen

      2300 W

      Maximale snijdikte

      45 mm

      Inhoud opvangbak

      60 l

      EAN

      4006825645880

      1x Opvangbak 60L

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.